IKKE VÆR REDD FOR FARGER

Er du en av de som tenker at det er best å ha undertøy i bare svart og hvit? Da har man det man trenger, og noe å bruke under både lyse og mørke klær. Det er jo forsåvidt helt greit, det finnes jo masse lekkert i disse to nyansene – men du går jo også glipp av mye moro hvis du begrenser deg til dette.

Det er nesten flaut å innrømme det, men mens en stor andel av damer har hvit BH som sin «go to»har jeg for øyeblikket ikke en eneste en. Akkurat dette er nok ikke så overraskende for de som kjenner meg, da nesten alle klærne mine er svarte. Noe jeg kanskje ikke skal snakke så høyt om i en post der jeg prøver å fremme farger… MEN, innimellom de svarte plaggene har jeg blant annet noen hvite skjorter også. Og til tross for at garderoben min for det meste er svart/hvit bruker jeg faktisk både lilla, turkis og knallgrønt undertøy, både med og uten blonder.

At så mange har bestemt seg for at svart og hvit er standard for hva man bør ha i undertøyskuffen er fordi mange tenker at det er praktisk, og mange beskriver det som ”det som er vanlig.”


Hvitt undertøy kan ofte tydeligere synes igjennom lyse klær enn det andre farger og nyanser gjør. Hvis du ikke vil vise fram det lyse undertøyet, følg med videre på i Ikke helt naken, for å lese mer om dette.


Men se i klesskapet ditt. Hva slags overdeler har du egentlig? Hvilke farger og stoffer har plaggene du bruker? Mest sannsynlig har du et utvalg topper i jerseystoff, tette gensere og bomullsskjorter, som ikke er gjennomsiktige. Disse kan du jo bruke nesten hva som helst under, med liten sjans for at både farger og blonder skinner gjennom.

Her er noen eksempler på undertøy jeg bruker hele tiden, uten problem med at det synes når jeg ikke ønsker det.

par_-green-freyaDeco Vibe i Kelly Green fra Freya er ikke en sjenert BH, men hvis du vil holde leopardmønstret på denne friske BHen for deg selv så er det ikke så mye som skal til. Her er den dekket til med en tynn, svart t-skjorte.

par_-purple-fantasie
Dette er Allergra med vertikal-søm fra Fantasie i fargen purple. Knall farge og mye blonder. Redd for at den skal synes? Hvit t-skjorte – null problem!

par_ turquiose prima donna.jpg
Den turkise blonde-BHen Kensington fra PrimaDonna er en BH som jeg nesten ikke vil gjemme bort, men det kan jo være lurt å ha på seg litt mer enn bare undertøy når man går ute i gata. (I alle fall nå som det er vinter). Så da er det jo greit å vite at det ikke skal mer til enn ei vanlig t-skjorte til å skjule både blonder og farger.

Nå håper jeg at du velger å i det minste titte bort på det fargerike undertøyet neste gang du skal kjøpe BH. Hvis du trenger en mørk BH, kanskje du kan prøve en i burgunder eller marine, istedenfor svart? Ha det gøy med undertøyet ditt, og lykke til med utforskingen.

Reklamer

2 kommentarer om “IKKE VÆR REDD FOR FARGER

  1. Nå veit ikke jeg om du snakker om stor omkrets, kopp, eller begge deler, men det finnes flere merker som har mye fargerikt og fint. 🙂 Blant annet PrimaDonna kommer alltid med mye forskjellig hver sesong, og Elomi er spesialister på spreke plagg i store kopper. Til Aller Innerst får vi snart inn et lekkert, lilla sett fra er merke som heter Juliette. De lages fra 70-125cm! I artikkelen jeg har skrevet her på bloggen som heter «En liten sniktitt på høst/vinter 2017» ser du et glimt av den, men jeg vil også legge ut bedre bilder når den ankommer butikken.

   Hvis det er noe du ønsker deg fra for eksempel PrimaDonna kan vi alltids få bestilt noe fargerikt til deg. 🙂 Bare å se på hjemmesidene til merker vi fører, eller spørre i butikken, så finner vi fram i kataloger.

   Det er klart du skal få farger. ❤

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s