UNDERTØY SOM SMYKKE

Det finnes så mye vakkert undertøy som blir gjemt bort hver eneste dag under t-skjorter og gensere. Er du ikke enig i at det hadde vært gøy å vise fram noe av det en gang i blant?

Enten du ønsker å vise fram godsakene i undertøyskuffen din, eller har klesplagg du sjeldent bruker fordi de er for gjennomsiktige el., her er mitt råd til deg: bare omfavn det!

Har du tynne, gjennomsiktige bluser som er vanskelig å kle seg i, har du hovedsaklig to alternativer. Enten å bruke undertøy som er så usynlig som mulig, da ofte glatte, hudfargede stoffer, enten bare en BH eller en singlet. Alternativ to er å gjøre undertøyet til en del av antrekket ved å ha på undertøy i en synlig farge, blonde eller ekstra stropper som synes gjennom overdelen du har på deg.

par_-lace

Her bruker jeg Marianna i fargen Silver fra Fantasie under ei tynn, hvit bluse. De hvite blondene skinner tydelig fram gjennom blusa, noe jeg synes passer ypperlig til detaljene i både skjørtet og overdelen. Et minst like godt alternativ til å ha på hvit singlet under.

lace-peeking-side

Flere ganger har jeg hørt damer si ”unge damer kan gjøre sånn. Det blir ikke noe lekkert på gamle kjerringer som meg,” og jeg er så uenig. Om du er 20, 40 eller 60år er det kjempetøft å for eksempel vise fram stroppene på en Marlies Dekkers-BH enten med en dyp utringing eller tynn bluse. Du kan rett og slett bruke undertøyet som et smykke.

leading-strings-par

Akkurat Marlies Dekkers har blitt en favoritt blant mange, i alle aldre. BHene fra MD har fantastisk passform, i tillegg til at pynten med de ekstra stroppene er akkurat passe stilige og sensuelle, uten å være overveldene annerledes for folk flest. De har flere modeller med forskjellige stropper, men jeg absolutt elsker modellen Leading Strings, som jeg har på meg her, som er noe mer prangende enn basicen mange velger: Dame De Paris. Denne er glatt og fungerer kjempefint som en t-skjorte BH, men er også helt rå som et smykke. Både ved å kle den med dyp utringning eller en gjennomsiktig topp.

leading-strings-covered

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s