TREND: NETTING

Jeg er ikke typen som bryr meg veldig mye om hva slags mote som er moderne. I alle fall ikke bevisst. Selv om jeg definitivt har en preferanse og stil som jeg velger å kle meg i. Allikevel er det en bestemt trend jeg har sett en del av i det siste, spesielt på Instagram, som jeg liker skikkelig godt. Nettingstrømper.

Nettingstrømper og andre nettingplagg har fylt Instagram-feeden min den siste tiden. Det er spesielt litt rocka damer jeg har lagt merke til at viser seg fram i disse plaggene, men netting kan definitivt også brukes sammen med en ellers klassisk og sofistikert eller tilbakelent look.

Jeg har tidligere assosiert nettingplagg med «bad taste party» og filmatiserte strippeklubber, men det er rart med det, hvordan man kan endre menig om noe, når man får se det på en ny måte eller fra et nytt perspektiv. For nå synes jeg denne stilen bare er helt fantastisk rå.

Som sagt er det ikke bare strømpebukser som blir laget av netting. Blant annet har Marlies Dekkers en undertøyserie med navn Black Key. Her har trusa et lekkert nettingstoff, mens BHen har det samme nettingstoffet over en nude kopp, i tillegg til svarte sømmer, stropper og detaljer. MD har en veldig god passform, og ikke minst synes jeg den passer utrolig fint sammen med nettingstrømpene til Falke.

dsc_0117dsc_0003

En trend jeg har sett mye er nettingstrømper under jeans. Da gjerne med en crop top, buksebein som går over anklene og noen har også hullete jeans, så nettingen stikker fram der også. Tror nok jeg må finne fram rivjernet og lage noen hull i buksa mi også, for det synes jeg er ordentlig tøft, men det er definitivt også kult og litt mer klassisk at nettingen bare stikker fram ved føttene også.

dsc_0023-dobbel

Etter å ha prøvd på meg mine nyinvesterte nettingstrømper med shorts og skjørt har jeg begynt å glede meg (enda mer) til våren. Eventuelt til at noen inviterer meg til en festlighet som foregår innendørs. Shorts i minusgrader frister ikke veldig, enn så stilig det er.

dsc_0042_dobbel

Det finnes utrolig mange måter å bruke netting på, ikke minst fordi det finnes så mange variasjoner av netting også. Noe netting er veldig tett, sånn som strømpene jeg har på meg her, mens andre strømper kan ha store «hull» mellom tråene. Det går også an å få tak i de i forskjellige farger, så du finner noe som passer ditt uttrykk. Det jeg synes er spesielt gøy med netting er at den kan både gjøre et antrekk mer rocka, eller mer sofistikert. Skal du pynte deg med kjole er netting definitivt et godt alternativ til vanlige, tynne nylonstrømper. Det er ingen tvil om at jeg kommer til å holde øynene oppe for andre plagg, for eksempel topper, som er laget av netting.

Nedenfor kan du se noen av bildene som har inspirert meg og gitt meg et helt nytt syn på netting.

INSPIRASJON


Reklamer

2 kommentarer om “TREND: NETTING

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s