WCW: Megan Jayne Crabbe

Er det noe vi burde bli flinkere til, så er det å heie på hverandre. Slutte å være sjalu på vennene våre, søstrene våre og andre damer vi ser. Vi burde heller gi hverandre komplimenter og high-fives.

Da jeg var yngre hadde jeg en uvane med å bli sjalu på vennene mine. Tenkt at de er penere, smartere, tynnere og morsommere enn meg. Det gjør vondt å kjenne på sjalusi mot en person som du egentlig samtidig er utrolig glad i og egentlig bare vil ha det koselig sammen med. Heldigvis har jeg blitt flinkere til å føle stolthet ovenfor vennene mine, istedenfor sjalusi. Det føles mye bedre å være glad på noens vegne, enn å dytte seg selv ned og overbevise seg selv om at man ikke er bra nok.

Derfor har jeg valgt å ta med meg fenomenet #WCW (Woman crush Wednesday), som er mye brukt på både Instagram og Twitter, hit til Ikke helt naken. En hashtag som brukes til å feire damer man er glad i eller ser opp til. Noen man synes fortjener en ekstra oppmerksomhet.

Min første #WCW går til Megan Jayne Crabbe, som står for Instagramkontoen og bloggen Bodyposipanda. Hun er en 23-år gammel Britisk jente som har beseiret anoreksi, og bruker nå det hun har lært gjennom sine kamper til å formidle et kropps-positivt budskap på sine sosiale medier. Hun er sprudlende, fargerik og viser så å si daglig til sine halv-million følgere hvorfor det er bortkasta tid å nedverdige seg selv. Rett og slett ei dame de fleste av oss kan lære mye av.

View this post on Instagram

Lately there are a lot of people who come here and tell me that I'm doing it wrong. That there's nothing bad about dieting or wanting to lose weight. That I shouldn't be celebrating the body types I do. That I've gone 'too far' or that I'm promoting the wrong things. But here's the reality: there are so many spaces you can go to and be congratulated on weight loss. There are millions of diet plans, endless articles on getting the 'perfect' body, and countless images of the body type our culture teaches us we should all strive for. Those are the spaces I grew up around, and boy did I learn the lesson well. I learned how to lose weight, I learned how to hate my body, I learned that chasing thinness was the only way to be beautiful, and the only way to be happy. It's taken me a LONG time to unlearn those lessons. And I plan on showing as many people as I can that they can unlearn them too. Because honestly? We all deserve so much better than how we've been taught to see ourselves. The body positive community is our safe space. It's the one corner of the internet you can go to where no matter how you look, you're good enough. It won't pressure you into believing that you can only be happy once you're smaller. It won't shame you for how many calories you eat or how many miles you can run. It won't tell you that your value lies in whatever number comes up on the scale. It's the space that I needed so badly all those years ago. So you can think that I'm doing this wrong all you like, I'll keep going. I'll keep creating a safe space where that girl on the left can't be hurt anymore. And for all of you out there who've never been told before that you're good enough already. You will ALWAYS be good enough here. 💜💙💚🌈 ✨P.S. YOU DO NOT HAVE TO LOOK LIKE THE PICTURE ON THE LEFT FOR YOUR STRUGGLES TO BE VALID! EATING DISORDERS COME IN ALL SHAPES AND SIZES, THIS IS ONLY ONE REPRESENTATION. EDs ARE MENTAL ILLNESSES, NOT WEIGHTS. WHATEVER SIZE, YOU ARE WORTHY OF RECOGNITION AND SUPPORT. SENDING SO MUCH LOVE TO ALL MY ED WARRIORS ✨

A post shared by Megan Jayne Crabbe 🐼 (she/her) (@bodyposipanda) on

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s