SESONGNYHET: FREYA,TEMPO

Mens snøen laver ned utenfor her i kalde nord, har Freya allerede tjuvstartet våren med denne friske bringebærfargede nyheten for vår/sommer 2017.

Tempo Balcony BH i vårens farge Raspberry er basert på Freyas bestselgende kolleksjon Rio. (Finnes også i Electric Blue). Den er uten vattering, har fulle kopper som dekker og støtter hele bysten og spilene sitter høyt på framsiden, noe som deler brystene godt. Stoffet under armene og rundt ryggen har også god bredde som føles behagelig.

Fargen er sprek, dog noe dusere enn på bildene mine. Derfor en artig, men samtidig ganske nøytral farge som vil være lett å bruke under andre plagg. Tempo byr på enkel og fin blonde basert på streker som går litt på kryss og tvers, i tillegg til en litt mer klassisk blondekant øverst på bysten. Den har også noen enkle metalldetaljer mellom brystene, på framsiden av stroppene og øverst på framsiden av trusa.

Underdelen i dette settet er en shorts, men jeg synes den minner minst like mye som en hipster. Den er brei i livet, med stripete blondedetaljer på øverste halvdel på framsiden, og har ellers et glatt stoff i samme farge. Trusa sitter godt, uten å stramme i livet, og sitter helt glatt over baken. Den er ikke sømløs, men heller ikke langt i fra, da sømmene ikke strammer i det hele tatt, men de vil kanskje synes igjennom en tettsittende kjole i jersey.

Jeg vil definitivt anbefale å prøve ut settet, da jeg tror dette er en fasong som vil sitte godt hos mange.

dsc_0044

Trusa finnes i størrelse XS-XL, men det er alltid lurt å prøve før du kjøper, for de er ganske romslige i størrelsen.

BHen lages i utrolig mange størrelser:
70-85 B
65-85 C
60-85 D, DD, E, F, FF, G, GG, H, HH

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s