Jeg må bare takke

Jeg må bare dele en gif hvor jeg sitter usminka i sportsundertrøye og sender dere masse slengkyss, for jeg er bare så utrolig takknemlig for responsen jeg har fått.

image1

Da jeg delte bloggen min på Facebook i går hadde jeg håpet og trodd at jeg kom til å få noen tomler opp, i alle fall fra de jeg har snikfortalt om bloggen til. Men at jeg og den skulle få så mye positiv oppmerksomhet fra både kjente, gamle kjente og til og med litt ukjente mennesker offentlig på sosiale medier, på meldinger og i person i dag, hadde jeg ikke forventa i det hele tatt. Det var virkelig en knallstart med antall visninger også. Jeg håper virkelig dere liker Ikke helt naken, og fortsetter å besøker siden. Jeg skal gjøre mitt beste for at dette skal bli et gøy og lærerikt sted for både meg og dere, hvor vi alle kan få være litt avkledd.

Igjen, titusenmillioner takk til dere alle. Dette har virkelig vært en motiverende start, og jeg kommer snart tilbake med mer.

❤ Hellma

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s