VALENTINE’S, GALENTINE’S ELLER BARE TIRSDAG – LULU

Hvis du er typen som føler deg ekstra romantisk i februar, skåler rødt med venninnene dine den 13. eller bare gir helt blaffen – denne posten handler mest om en serie med blondeundertøy enn om Valentine’s uansett. 


Den første Valentine’s dagen jeg «feira» med kjæresten min, satt vi ved vinduskarmen i leiligheta som jeg da bodde i. Ei leilighet i tredje etasje, midt i sentrum av Cardiff. Der satt vi fyllesjuke og spiste veggisburger, mens vi observerte alle kjæresteparene som hadde pynta seg for å gå ut og spise og få med seg premieren av Fifty Shades of Grey. Faktisk helt perfekt.

Uansett om du liker å gjøre noe ut av Valentine’s day eller ikke, så vil jeg uansett anbefale å ta en titt på Lulu-serien fra Femilet. Du trenger ikke en kommersiell høytid for å være litt romantisk, og med denne serien trenger du egentlig ikke å føle deg så romantisk for å få glede av de delikate blondene til Lulu heller. Rett og slett fordi disse blondene er så utrolig myke, flate og behagelige at den tar «hverdagstrusa» til et helt nytt nivå. For det er det trusene i denne serien har blitt for meg. Ei hverdagstruse. De finnes hovedsaklig i string, tai og hipster, men med et par varianter av hver, med og uten søm i livet.

Fordi jeg er ganske formfull har jeg alltid fått synlige trusekanten midt på baken ganske lett, men disse trusene har ikke sømmer over rompa, og ligger derfor perfekt etter formene mine uten å klemme eller gli opp. De er også litt breie, så de dekker den nederste delen av magen, noe jeg liker veldig godt, og veit at mange andre damer foretrekker også. Disse trusene går i størrelse 34 og 36 til 44, men er litt romslige i størrelsen, så de fleste pleier å gå ned en størrelse.

Denne serien har også veldig fine bralettes. De har naturlig nok ikke så mye støtte, så jeg vil ikke anbefale å bruke den som en hverdags-BH. Det er i alle fall viktig å ikke velge en for stor størrelse, for de holder jo sakene litt mer på plass om den ikke er for stor. Dessuten er jo disse slik som Lulu-trusene, at de ikke har noen stramme sømmer, så de ligger veldig mykt og glatt etter huden, selv om man prøver en størrelse mindre. Disse lekre bralettene kan styles med plagg som er litt gjennomsiktige eller utringa, slik at blondene synes og eventuelt hjelper deg med å dekke deg mere til, hvis det trengs. Man kan også bruke en vanlig BH under for å få bedre løft og støtte, i tillegg til blondene fra braletten.

bralette-dobbel

Lulu har også en singlet, som ser ut som braletten, men istedenfor å bare rekke et lite stykke nedenfor brystene, dekker den hele magen. En veldig behagelig og elegant topp som kan brukes til så mangt.

topp-foran

Sist men ikke minst må jeg vise dere denne bodyen. Personlig har jeg aldri brukt bodyer før, men jeg veit det er mange som ikke kan leve uten de. Denne bodyen er jo ikke en sånn som holder inn og strammer opp, men allikevel lå den veldig fast og fint inntil kroppen, og jeg følte at den glatta ut formene mine. Ikke noe som klemte og la seg på feil sted. Jeg ble egentlig veldig overraska og, passende for denne romantiske måneden, veldig forelska i den. Hadde det ikke vært for at det var nærmest -10 grader ute hadde jeg nok, nesten, vært frista til å løpe ut i den. Nesten.

body-dobbel

Lulu-serien er rett og slett en perfekt blanding av luksus og komfort. I tillegg til at det er veldig gode priser på disse plaggene. Her har jeg bare vist deg svart, men den lages også i krem, i tillegg til andre innslag av fashionfarger som kommer og går. De forskjellige plaggene lages fra størrelse 34 og 36 til 44, noen av dem også dra 34. Det er blant annet også et par underkjoler i denne serien, som jeg ikke har avbildet her, samt en blondetopp med litt skuldre, noen andre truser, BHer og body med tett stoff på nederste halvdel. Så her er det mye å utforske.

Avslutningsvis må jeg bare nevne trusa nedenfor. Den er også fra Femilet, i serien Kate. Her har jeg på meg string, men den finnes også i tai, hipster og maxi. Grunnen til at jeg nevner den her er fordi jeg faktisk har den på meg under Lulu produktene vist ovenfor. Den er helt sømløs, kjempeglatt og akkurat passe fast, så den ikke rynker seg og sklir noe særlig. Så hvis du trenger ei truse som virkelig ikke synes under andre plagg, er dette trusa du trenger! Finnes i str 36 til 44. Den finnes alltid i fargen under, dark pearl, og i svart, i tillegg til flere farger, men jeg er i farta usikker på hvilke som er sesongfarge og hvilke som er basefarger.

Femilet sømløscrop.jpg


I samme slengen må jeg bare komme med  en bonusanbefaling, fordi jeg er så fornøyd med leppestiften jeg har på meg i disse bildene. Den er fra IsaDora, heter Lip Desire Sculpting Lipstick og er i fargen Baroque Red. Den sitter utrolig godt; fukter, uten å være blaut og klissete; og holder seg veldig godt selv om man drikker. Den smitter over på koppen, men masserer du leppene sammen så jevner den seg ut, så du får ikke ei linje rundt leppene med leppestift, og tørre, bare lepper på midten. Og helt uten dyretesting eller animalske ingredienser. Tommel opp! 


Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s