VEKTLØS STØTTE AV MEY (JOAN)

Meys undertøysserie Joan har virkelig blitt en kundefavoritt der de færreste som prøver den på går ut av døra med bare én. 


De siste par årene har Meys undertøysserie Joan blitt mer og mer populær. Det glatte, enkle designet gjør den til en perfekt «t-skjorte-BH», men den er så mye mer enn bare det. Joan er laget av den relativt nye spacer-teknologien. Spacer er et stoff som kan beskrives som mykt, fleksibelt skum. Den ser ut som og dekker som en vattert BH, men stoffet er fylt med masse små hull, som både gjør at den den puster og føles vektløs å ha på seg. Den fulle koppen dekker og støtter hele brystet og det fleksible stoffet følger formene dine og ligger glatt inntil huden.

Joan passer derfor både til damer som vanligvis liker vatterte BHer og til de som vanligvis foretrekker tynn. Den bygger ikke opp noe ekstra og kjennes utrolig lett ut, samtidig som at den er tykk nok til at de som vanligvis ser etter vatterte BHer ikke vil føle seg nakne i denne modellen. Full støtte uten å kjenne den.

BHen lages i størrelsene 70-95 A-D, 70-85 E-F, og kommer i fargene lys rosa, mørk grå, hvit, svart, hud og for øyeblikket i sesongfargen «turmalin» som er den himmelblå fargen jeg har på meg på bildet nedenfor. Trusa jeg har på meg er i fasongen American Briefs. Den er glatt, tynn og utrolig fleksibel, laget av polyamid og elastan, i tillegg til bomulllegg på innsiden.

mey-turmalin

Nedenfor ser du Joan i (fra toppen) mørke grå, lys roa, sengens blå og høst/vinterens mørk burgunder.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s