ER DU EN VANEBRUKER? VATTERT VS UVATTERT. DEL1: TYNNE BHER

Er du en vanebruker? Går du automatisk bort til enten bare de vatterte eller tynne BHene? Er undertøysskuffen din fylt av bare vatterte BHer? Hvorfor det? 


Jeg pleide også å trives best i vatterte BHer, men det siste året har jeg personlig oppdaget en ny verden av alternativer etter å ha prøvd på meg en tynn BH i fasongen vertikal-søm (som den lilla BHen nedenfor). En fasong som jeg ikke hadde noe særlig erfaring med fra før, men som jeg har sett mye mer av i det siste. Heldigvis – for det har blitt opprettet et sterkt kjærlighetsforhold mellom puppa mine og denne fasongen.

Side support-BH, som kanskje er den mest vanlige fasongen å finne i tynn BH, har jeg personlig aldri likt noe særlig på meg selv. Side support, eller sidestøtte-BH, er den typen du ser på det nederste bildet i denne posten. Vanligvis med et tett stoff nederst, en horisontal søm på midten, tynt stoff øverst, og et ekstra vertikalt legg med stoff nærmest armene. Ofte gjør denne type BH at jeg får veldig spisse pupper, i tillegg til at de dekker mer enn jeg ønsker at en BH skal. På meg.

Samtidig er dette en fasong som løfter og sitter utrolig rundt, godt og fint hos så mange andre damer. En type BH kan sitte så forskjellig på forskjellige type pupper, og det sier litt om hvor viktig det er å prøve flere typer BHer for å se og føle på disse forskjellene. Og i tanke på temaet her, sier det også spesielt noe om hvor forskjellige «tynne BHer» kan være.

lilla fra 15.01 .jpg

Det er nok mange som rett og slett har bestemt seg for at tynne BHer ikke er noe for seg, etter å ha prøvd en eller kanskje bare noen få. Eller kanskje ikke i det hele tatt. Som tenåring mente jeg jo selv at jeg ikke likte de, selv om jeg ikke nødvendigvis hadde prøvd noen. Noe som har gjort at jeg tidligere bare har brukt vatterte BHer.

Etter jeg oppdaget vertikal-søm har jeg fått et helt nytt forhold til tynne BHer. De løfter brystene mer som en balconette, noe som gjør at jeg føler at BHen kjennes fastere, at jeg får et bedre løft og høyere, rundere fasong. I tillegg går den vertikale sømmen rett over nipplene, så jeg føler meg litt mer påkledd. For akkurat det er jo også en gjenganger blant de som ikke vil ha noe annet enn vattert – de føler seg nakne med tynn BH. Men også på andre tynner BHer, som f.eks. side support-BHene, går sømmen ofte over brystvortene, slik at de faktisk blir litt kamuflert. Nå finnes det jo også utrolig mange type stoffer, med/uten/eller bare blonder, forskjellige tykkelser og stivelser, sømmer og fasonger – så det varierer veldig hvor «naken» man faktisk er eller føler seg.

dsc_0062

Det kan selvfølgelig føles litt uvant å bruke en tynn BH hvis man er vandt til å bruke vattert, og spesielt hvis man pleier å bruke med ekstra padding i tillegg. Men jeg vil definitivt anbefale å prøve tynne BHer også, eller i det minste forskjellige fasonger i vattert, hvis du ikke har utforsket så mye innen hva slags fasonger som finnes. Det ligger nok veldig mye i vanene våre, og noen ganger kan det være lurt å bryte de.

Det er for all del ikke noe galt i å ha en favoritt og holde seg til den, men hvis du ikke har utforska alternativene, så kan det hende du går glipp av en ny favoritt. Slik som jeg gjorde frem til jeg ble kjent med vertikal-søm. Så dra til en undertøysbutikk og utforsk de forskjellige fasongene og stoffene som finnes. Kanskje du får noen nye inntrykk og åpner dørene til en helt ny verden av undertøy du også.


BH-ENE I DENNE ARTIKKELEN
Headerbilde til venstre: Freya – Deco

Headerbilde til høyre: Chantelle – C Chic Sexy Plunge Bra
Blide 1, lilla: Fantasie – Allegra, vertical seam 
Bilde 2, mørk blå: PrimaDonna – Iris 


Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s