KOM PÅ JENTESLEPP I MOELV PÅ SØNDAG

Om du bor nært eller fjernt fra Ringsaker burde du uansett passe på å ta turen til Moelv på søndag (26.03.17). Da er det nemlig Jenteslepp på gården til Kjersti Stubberud, som driver gårdsbutikken Skottenstua. 

Søndagen arrangeres av Kjersti Stubberud: driver av Skottenstua, Elisabeth Bakken: Eier av Den grønne gren i Moelv og Maren Lovise Solbakken: bak firmaet Kalkverkstedet i Brumunddal. (Artig og verdt å nevne at jeg har møtt alle tre  i forbindelse med saker jeg har skrevet om disse driftige damene for lokalavisa).

Kjersti spurte meg om jeg ville bli med på Jentesleppet etter å ha lest om ikkeheltnaken i Ringsaker Blad etter jeg lanserte bloggen. Det kunne jeg selvfølgelig ikke takke nei til, så jeg stiller for både ikkeheltnaken og Aller Innerst, denne dagen.

TRYKK HER for å komme til arrangementets Facebookside, hvor du kan lese mer om de forskjellige aktørene og selvfølgelig trykke «interessert» eller «skal».

Skottenstua_7

Jentesleppet er et lite marked med forskjellige utstillere og aktører som blant annet selger klær for barn og damer, kalkmaling, lopper, interiør, skjønnhet- og velværeprodukter og bakevarer. I tillegg blir det live musikk og ikke minst muligheten for å kjøpe seg ett eller mange glass med vin. Og det liker vi. (synd jeg skal kjøre bil altså). Og det er ikke alt! Når du ankommer tunet kan du skaffe deg et lodd, så er du med i trekkingen av mange fine gaver! Jeg har selvfølgelig med meg en undertøysrelater gave fra Aller Innerst – som jeg er sikker på at du vil få glede av.

Skottenstua_0

For snart et år siden møtte jeg Kjersti da jeg intervjuet henne om den nye butikken på gården hennes. Skottenstua ligger helt nydelig til ved Mjøskanten i Moskogen, ikke mange minuttene med bil fra Moelv sentrum. Det var helt magisk stemning på gården da, og jeg tviler ikke på at det blir minst like koselig på dette arrangementet av damer, for damer, mens vi feirer at vi skrur over til sommertid.

«Litt av det jeg ønsker å tilby er mer enn å bare gå inn i en butikk og handle klær, men også å få en opplevelse med på kjøpet. Jeg synes det er artig å invitere andre aktører som ikke er så store, så vi kan spille hverandre gode og hjelpe hverandre litt.»
– Kjersti Stubberud

Praktisk informasjon delt fra Kjersti:

Parkering skjer ved Boligvika i Moelv.
Kommer du sørfra, ta til venstre FØR du kjører under jernbanebrua og Moelv sentrum. Der er det vegarbeid og hompetitten! Følg vegen forbi bygging av ny skole og nordover. Det står eget skilt med Skottenstua – og fra 12 – ca 14 vil det være parkeringsvakter.

Kommer du nordfra, ta til høyre etter passering Kilde skole, og kjør over jernbaneovergang og videre forbi gjenvinningsstasjonen. Dere svinger ned til høyre igjen etter skilt med Skottenstua.

Ca 12.30 vil Maren holde kurs i kalkmaling. Meld deg på på forhånd. Dette er gratis! Ta med egen pensel.
Ca 14.00 spiller VIDA.
Ca 15.00 blir det trekning av premier som aktørene har gitt! Husk å få med deg gratis lodd inne hos Kjersti i Skottenstua!!

Det blir servering i regi av Baker Kristiansen. One Small Cookie selger makroner og kaffe.
Salg av vin inne hos Kjersti i Skottenstua.

Ta med deg kontanter! Ikke alle aktørene tar kort.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s