EYE CANDY AV SAPPH

Sapph Lingerie har sendt meg et vårlig og lekkert undertøyssett med matchende body. Dette er hva jeg synes om serien Eye Candy. 

SPONSET

På torsdag var jeg så heldig å motta en liten gave fra det nederlandske undertøysmerket Sapph. Da jeg var på motemessa i februar møtte jeg nemlig en selger for firmaet og hun ønsket å sende meg et undertøyssett. Selvfølgelig med tanke på at jeg ville legge det ut på bloggen, men hun sa at jeg bestemte det helt selv. Så med det vil jeg forsikre dere om at dette vil være et helt ærlig innlegg om hva jeg synes om undertøyet, selv om jeg har fått det tilsendt som gave.

Sapph_1

Undertøyet er dette knallrosa blondesettet med navnet Eye Candy. Førsteinntrykket var er blanding av «wow!» og «det var rosa gitt.» Kanskje mest fordi jeg ikke forventet bodyen jeg fikk, noe som gjorde at pakken inneholdt enda mer (rosa)farge enn det jeg var forberedt på. Som jeg har nevn før så er jeg veldig glad i fargerikt undertøy, selv om jeg trives best i svart/hvitt ellers. Men fordi jeg er blond føler jeg meg lett litt vel Barbie når jeg kler meg i rosa, og hvis jeg skal holde meg til dukker når jeg sammenlikner, så føler jeg meg mer som en Monster High doll ellers.

Sapph_3Sapph_0

Uansett. Eye Candy er superlekkert! Bodyen finnes i størrelse S-XL , BHen i 70-90 B-E + 70-85F og shorts/hipsteren i S-XXL.

Det lages også string i samme serien og en BH med et slags kjede som henger fra stroppene.   Det er litt vanskelig å skrive en skikkelig anmeldelse av settet, da alle plaggene jeg ble tilsendt er litt for store for meg. Det måtte også litt justeringer til att og fram da jeg tok bildene. Men det er jo ikke så stort at jeg dropper det helt. Så jeg starter med bodyen.

Sapph_5Sapph_4

Jeg skulle virkelig ønske at jeg fikk denne i riktig størrelse, for den var veldig fin på i fasongen. Med et så avslørende plagg er det viktig at design og søm er utført skikkelig for at man skal føle seg vel. Det jeg liker aller best ved denne bodyen er det V-formede stoffet som ligger nederst ved magen. Det er så genialt plassert at det ikke bare gjevner ut overgangen fra mage til underkroppen, men i tillegg gir den kroppen en illusjon av å være slankere og lengere, på samme måte som V-utringing på gensere eller lange kjeder.

Bodyen har verken spiler eller strikk under bysten, så jeg var overrasket over fint den sitter over bysten allikevel. Jeg føler at den holder brystene litt oppe, uten å skvise de flate eller dytte de ned.

Blondekantene ved armene, rundt lårene og over rompa gjør at alle overganger fra plagg til kropp er glatte og har ingen uønskede sømmer som klemmer ned i huden.

Det er selvfølgelig knepping ved skrittet, så hvis man bruker den under klær eller som en topp kan man lett kneppe opp nedentil hvis man skal på do. Eller noe sånt.

Så dette synes jeg er et utrolig fint plagg som man kan bruke som både undertøy eller som en topp om man har en BH under for å dekke til litt mer. Som sakt skuffende at den kom i feil størrelse, for det er ikke veldig behagelig med en for stor string. I tillegg er den alt for lang og har mye stoff som rynker seg på ryggen.

Sapph_6

BHen er jo også litt for stor både rundt og i koppen. Jeg har allikevel brukt det for å kjenne hvordan den føles å bruke en hel dag. Den var veldig lett og fint å ha på og den holdt seg på plass til tross for at den var litt for stor, men den ene spila begynte mot slutten av dagen å gnage litt, men du trenger ikke å ta det som en advarsel, for det hadde den nok ikke gjort om den var i riktig størrelse.

I utgangspunktet er ikke denne type modell en ideell fasong for meg. BHer med diagonale eller horisontale sømmer pleier ikke å gi meg en ønsket fasong og løft, så det jeg ikke likte med den var ting som jeg har lagt merke til med andre BHer med lignende fasong, som jeg allikevel anbefaler til mange andre, som den sitter betydelig annerledes på.

En ting som skjer med denne BHen, som jeg bare har lagt merke til et par ganger før med andre BHer, er at sømmen som starter ved stroppen og går på tvers over BHen lager en blok midt på brystet. Altså ikke øverst på BHen ved overgangen til bringen, men midt på BHen. Det kommer ikke så godt fram på bildet, og syntes heller ikke gjennom strikkegenseren jeg hadde på meg den dagen jeg prøvde den ut, men hadde det vært sommer og jeg hadde hatt på meg ei t-skjorte eller bluse ville det vært tydelig at jeg hadde hatt en uvanlig bolk midt på puppen.

Det jeg da liker veldig godt med Eye Candy BHen er blondene øverst på koppene som gir en veldig glatt og elegant overgang fra BH til bringe. En effekt de også har lagt på under brystene, men etter å ha sittet ble den litt krølla. Spilene deler også merkverdig godt foran mellom brystene.

Sapph_7

Trusa har både sine positive og negative sider. Det jeg liker veldig godt er det samme som jeg liker med alle andre truser jeg trives i: glatt overgang fra truse til rompe. Jeg får veldig lett trusekant på rompa, og er derfor veldig glad i sømløse truser som i tillegg til å være glatte eller løse nok til å ikke klemme på feil steder, må være faste nok til å ikke gli opp i uønskede kriker og kroker. Dessverre forsvant stoffet på baksiden av denne trusa opp i de dype daler, men som sagt var også denne for stor, så jeg kan ikke vite helt sikkert om dette er trusa eller størrelsen sin skyld.

Det jeg ikke liker er strikken i livet. Den er pen og litt brei, noe som i utgangspunktet er positivt, men den er veldig stram. Trusa er jo ikke for liten, strikken er veldig fleksibel, og et menneske som er større enn meg kunne fint fått plass i den, men den klemmer altså veldig inn i huden. Det er verken spesielt behagelig eller fint under eller uten klær. Samtidig er den som sagt for stor på rompa. Veldig merkelig størrelsemessig. (Beklager for at jeg ikke legger ved et bilde hvor begge disse punktene synes bedre, men i skrivende stund føler jeg meg ikke selvsikker nok som baker til å vise fram muffinsene).

Sapph_2

Oppsummeringsvis gir jeg en tommel opp til bodyen, som jeg tror hadde vært perfekt til meg om den hadde vært mindre. Av erfaring tror jeg BHen potensielt er en veldig fin til modell til andre, selv om den ikke var ideell for meg. Trusa derimot er jeg veldig usikker på da den var for stor i rompa og for stram i livet, og jeg pleier heller å ha det motsatte problemet, da jeg er smalere rundt livet og er større over rompa. Hvis du har noen erfaring med denne trusa eller en lignende fra Sapph vil jeg gjerne høre hva du synes.

Jeg må bare legge til at jeg synes det er utrolig stas at Sapph ville sende meg dette flotte undertøyet. Det setter jeg pris på og igjen tusen, tusen takk, Team Sapph.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s