FØLG ‹‹IKKE HELT NAKEN›› PÅ FACEBOOK

Nå kan du «like» ikke helt naken på facebook, slik at det blir enklere å følge med på når det ligger nytt innhold på bloggen.

Da jeg starta ikke helt naken følte jeg at det kom til å virke litt voldsomt om jeg i tillegg til å lansere bloggen skulle komme med masse kontoer på sosiale medier for å promotere den over alt. Jeg syntes det var nok å nevne den på min private facebook og instagramkonto. I alle fall i startfasen da jeg enda ikke visste hvordan den ville bli mottatt.

Men etter å ha vurdert det litt att og fram har jeg nå starta en facebookside for bloggen. Jeg tror den vil gjøre det enklere for folk å følge med på når det kommer nye innlegg på bloggen (som er ca en gang i uka – ingen fast dag).

Hver gang jeg deler blogginnlegg på min egen facebookkonto pleier det dessuten å dukke opp venneforespørsler fra folk jeg ikke kjenner. Så for de som ikke er bekjente i virkelighet, men ønsker å sende en forespørsel: jeg håper denne siden kan duge i stedet for.

Håper så mange som mulig vil like siden: https://www.facebook.com/ikkeheltnaken/ og fortsetter å følge bloggen. Del gjerne med vennene dine. Og sjekk også gjerne ut instagrammen min hellmawho.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s