VÅR-VIBES MED BLOMSTRENDE PRINT OG BLONDER

Med ganske nytt kamera og vårlig, lekkert undertøy fra Freya og Fantasie har jeg lekt meg litt med naturlig lys i vinduskarmen. 

Det er nesten en og en halv måned siden jeg oppgraderte til et nyere kamera. Det føles fortsatt ut som at det er helt nytt å ta bilder med. Selv om en måned ikke er så veldig lenge, så har jeg jo rukket å knipse en del med det. Men bilder til bloggen har det ikke blitt tatt så mye av enda. Det er kanskje derfor det fortsatt føles ut som at jeg henta det på posten for bare et par dager siden når jeg skal ta bilder av meg selv. 

Bildene jeg tok med undertøyet fra Sapph og bildene i denne posten har jo en helt annen look enn de bildene jeg har tatt for bloggen før. Det er jo også grunnen til at jeg kjøpte nytt fotoapparat. Det gamle kameraet mitt klarte ikke å ta inn nok lys når jeg tok bilder inne, og jeg var derfor avhengig av blitz for å ikke ende opp med ekstremt kornete bilder. Nå har jeg litt flere muligheter, og som du ser har jeg lekt meg litt med naturlig lys i vinduskarmen. 

DSC_0154DSC_0122DSC_0127

Flotteste Turid Sunde som jobber for Wacoal (firmaet som selger undertøy fra bla. merkene Wacoal, Freya og Fantasie mm.) la igjen noe undertøy til meg da hun var innom butikken for ikke så lenge siden. Og da sier det jo seg selv at det må fotograferes. 

I de øverste bildene ser du Retro Bloom Black plunge bra fra Freya Lingerie. Vår/sommer 2017 fashion serie. Jeg synes det gjennomsiktige stoffet med broderte blomster på bare er så fint. 

Selv om dette er en plunge dekker den veldig mye av bysten min, og den gir ikke meg den effekten jeg forventer av en plunge. MEN det betyr ikke at den ikke gjør jobben sin i det hele tatt. For det første er den veldig behagelig og løfter godt, men for det andre fikk jeg ei venninne med samme BH-størrelse som meg til å prøve den på seg – og på henne satt den som en plunge skal og ga utrolig fin fasong. 

Må bare nevne at jeg alltid har syntes det er så godt gjort at folk har venninner med samme klesstørrelse som seg, slik at man kan byttelåne klær. Det har jeg egentlig aldri hatt muligheten til å gjøre. Men nå har jeg rett og slett funnet ei venninne med lik BH-størrelse. Det vil jeg si er godt gjort! For i BH-verden er det ganske mange flere størrelser enn dét det er å velge i av t-skjorter. 

DSC_0133

Disse BHene er prøver som har blitt brukt til å vise fram til butikker i forkant av «neste sesong», slik at butikkene kan velge om de ønsker å ta de inn. Noen ganger blir det gjort endringer til disse før de kommer i butikkene, og andre ganger hender det at de trekker hele serier. Settet nedenfor er jeg faktisk litt usikker på om man kan få tak i. Men jeg mener i alle fall at den likner en serie som vil komme fra Fantasie i en noe mørkere farge til høsten.

 Jeg elsker denne fasongen, vertikalsøm (vertical seam). Den passer meg perfekt! Løfter bysten, gir en rund og fin fasong og dekker akkurat passe mye pupp til å holde sakene på plass, men også vise fram litt av det. Trusa er også utrolig fin med sin sømløse bak som resulterer i null trusekanter. Perfekt. 

DSC_0221DSC_0204DSC_0184DSC_0224

Nederst må jeg legge til en liten sneak peak av den flotte, nydelige, fantastiske serien fra Fantasie, Angelina. Denne serien har jeg gledet meg til siden i fjor høst da vi på Aller Innerst fikk se varene fra Wacoal for vår/sommer 2017. Grunnen til at dette må forbli en sneak peak er at undertøyet jeg har på meg her passer nesten, men jeg har bestilt størrelsen jeg vanligvis bruker – og tror derfor at jeg skal få til noen enda finere bilder når jeg er mer komfortabel med størrelsen jeg har på meg. Dessuten får jeg også en lekker matchende under-/nattkjole som jeg må passe på å få med i samme bildeserie. 

Også skal jeg ikke legge skjul på at jeg kanskje også fant ut at de søppelbøttene kom litt bedre fram på bildene enn det jeg forventa. 

Søppelkassefri bilder neste gang!  

DSC_0025

Ha en stårlende påske videre, og husk å følg ikke helt naken på facebook: http://www.facebook.com/ikkeheltnaken

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s