BADETØYFAVORITTER OG GIVE AWAY

Endelig begynner det å se og kjennes ut som at sommeren er på vei tilbake til oss igjen. Det «feirer» jeg med å vise fram to Freya-badetøysfavoritter og med en GIVE AWAY! Mer om den finner du nederst i innlegget.

Nå er det ikke snø ute lenger (hurra, hurra, hurra) og jeg klarer endelig å gå ut uten å uffe meg. Jeg har allerede gledet meg til sommeren alt for lenge, og nå begynner det endelig å se ut til å faktisk gå mot varmere tider.

Selv om det fortsatt er en stund til Mjøsa blir badevarm (delvis lunken) så har i det minste sola begynt å varme gjennom jeansen når jeg går ute, selv om det fortsatt kan bite litt i kinna om morgenen.

Dagene er mye lenger, og sola er faktisk oppe før meg, noe som gjør det mye lettere å så opp om morgenen. Livet er rett og slett mye lysere. Og varmere. Deilig!

Og når dagene er varmere og lysere, da er det kanskje ikke så rart at man begynner å glede seg litt over sesongens badetøy heller. Det er utrolig mye fint fra forskjellige merker, men i dag vil jeg vise dere et par forskjellige modeller og mønstre fra Freyas vår/sommer 2017 kolleksjon.

Nederst i denne posten finner du ut hvordan du kan vinne et armbånd til deg og en venn fra Freya. (Dette er ikke sponset av dem).

Freya har de siste par årene vært mitt favorittmerke i bikini, og jeg har både en hel-svart basic bikini som jeg fikk for to år siden (som har blitt for stor 😦 🙂 ) og en sesongvariant i svart og turkis med noe artig mønster fra i fjor. I år har jeg ikke valgt meg noen ny bikini (enda).

1DSC_0051

Først. Dette er en bikini fra serien Safari Beach. Avbildet har jeg overdelen i fasongen Sweetheart padded bikini top og underdelen i Multi Short som er en brei hipster og ikke det mange faktisk kaller for en shorts.

Toppen er veldig mykt vattert, og er ikke en typisk stiv kopp, og heller ikke helt tynn. Veldig bevegelig og gir et veldig godt løft. Sammenlignet med BHene fra Freya minner den om fasongene vertical seam og halfcup paddded bra. Som også er av favoritt-BHene mine. Så det er kanskje ikke så rart jeg liker denne?

Utrolig flotte farger. Et egentlig ganske aktivt mønster med mye, litt spesielle farger som jeg ikke synes jeg har sett så mye av. I alle fall ikke på bikinier. Men veldig fin og varm, med hint av kontrastfarger, som jeg tror den kan kle mange.

I denne serien finner du også to andre overdeler: Banded Halter- og Twist Front Bandeau Bikini Top. Og to andre truser: Brief og Tanga Twist Side Brief.

1DSC_0026

Nedenfor har vi et sett fra serien Viper. Overdelen er en uvattert plunge og underdelen en bikini brief, eller det mange vil kalle en tai. Dette mønstret lages også i Bandeau Bikini Top og Bandless Halter, og underdelen Tanga Brief. I denne serien har de til og med kjørt på med matchende Halter Tankini og Palazzo Pants (lette bukser).

1DSC_0087

1DSC_0103


Nå. Er du klar for give away?!

Jeg har to Freya-armbånd som jeg vil gi til deg og en venn. Det du må gjøre er å like facebooksiden min https://www.facebook.com/ikkeheltnaken og finne posten som linker til dette blogginnlegget – der må du kommentere navnet på en venn du synes fortjener et fresht armbånd til sommeren (og fortell dem at dette er en side som er verdt å like).

Du kan øke sjansen din for å vinne ved å kommentere flere ganger – MEN du må tagge forskjellige venner hver gang.

Enkelt, ikke sant?

Konkurransen varer til fredag 28. april kl: 18:00

1DSC_02191DSC_03551DSC_0225

Masse lykke til!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s