TREND: NETTING – DEL 2

Til tross for at jeg er tilhenger av å finne sin egen stil og ikke tenke for mye på hva som er «inn», hender det at jeg faller pladask for trender jeg også. Netting er en av dem. Så da er det jo klart at jeg må vise dere noen av vårens herlige plagg i nettingdesign.

I vinter skrev jeg innlegget «trend: netting» da netting var veldig moderne igjen. Heldigvis er denne trenden fortsatt varm og jeg kan ikke gjøre annet enn å digge det!

DSC_0139Freya lingerie er jo et trendsettende og morderne merke, så da er det kanskje ikke så rart at akkurat de har kommet med en variant av den kjære modellen Idol i nettingdesign. Nemlig Idol Allure Black Moulded Balcony Bra, som man kan få i utrolig mange størrelser. Fra B til L-kopp og 60-85 cm, med noen unntak (B og C starter på 70, J og K slutter på 80 og L er i 65-75).

I denne serien finnes også en stroppløs variant, short/hipster truse (som på bildet) og string. Begge trusene lages fra XS-XL, men den det er verdt å notere seg at hipsteren er stor i størrelse.

DSC_0191Marlies Dekkers slår til igjen. Etter vinterens suksess med Black Key serien, som du kan finne på «trend: netting» går vi mot lysere tider med White Key. Kremfarget netting som er minst like lekker som den svarte forgjengeren og selvfølgelig i den kjente og kjære passformen Marlies Dekkers-undertøyet har.

Jeg har en puddergrå truse under MD-trusa nedenfor, så fargen og nettingeffekten kommer dessverre ikke så godt fram på dette bilde, men den er fin, det kan jeg love.

BHen avbildet, balconette-modellen, lages i 70-85 B-E + 70-80F. String i S-XL og tai i S-XXL. Den finnes også i push up og triangle bra.

 

DSC_0246

Jeg kan jo ikke skrive et innlegg om netting uten å vise fram et par nye nettingstrømper. Forrige gang viste jeg dere Falkes nettingstrømper med ganske tett netting. Denne gangen går jeg for en strømpe fra Omero med videre netting. Denne går bare i to størrelser, S/M og M/L. Jeg prøvde den største for å være på den sikre siden. Strømpa er i utgangspunktet ganske liten, men strekker seg ut mye, så det er ingen fare for at den skrukker seg om man tar en som er for stor. Jeg fikk den langt oppå livet, så det hadde nok ikke vært noen fare form meg å ta den som var mindre, men strikken i livet er veldig fast. Så jeg fikk den så langt opp som gjorde var egentlig greit.

IMG_4268

Nettingstrømper kan brukes på så mange måter. Den kan få et antrekk til å se elegant og klassisk ut, sammen med en fin kjole eller et skjørt. Netting kan også rocke opp et antrekk ved å for eksempel bruke de under slitte jeans. Et fantastisk artig trendplagg.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s