ANITA SPORTS-BH & SLAG I TRYNE 

For en uke siden prøvde jeg meg i min første kickboksing fight night. En av BHene som støtter meg når jeg trener er Anitas sports-bh Maximum Support – air control DeltaPad. Så om jeg får noen slag i tryne, så er i alle fall puppene komfortable. I mars skrev jeg innlegget «sunnere kropp, sunnere hode» hvor jeg hadde avbildet akkurat denne BHen. Der lovet jeg også et innlegg hvor jeg forteller om den. Så her kommer endelig det!

DSC_0186 copy

For øyeblikket har jeg to yndlingssports-bher, og dette er en av dem. På samme måte som at det er viktig med joggesko som støtter føttene riktig slik at du ikke får vonde knær og rygg, er det utrolig viktig med en kvalitets-bh når du trener. Når du løper kan brystene sprette opp og ned rundt 9 centimeter. Selv om man ikke tenker på seg selv som serlig brytsfager, er dette fortsatt en vekt som tærer på nakken og ikke minst huden over bringen. Personlig får jeg utrolig fort vondt i skuldrene om BHen ikke sitter fast nok, eller om jeg bare ikke har strammet stroppene nok.

Maximum Support – air control lover en lett BH som puster godt med det tynne, men sterke nettingstoffet. Dette gjør at du ikke føler deg varm og klam, når du svetter i BHen. På innsiden av nettingen er et trekantformet skum lag, som også kvalifiseres under «Anitas sweat management technology».

DSC_0191 copyDSC_0194

BHen er brei; fast; dekker godt i høyden, slik at «alt» holder seg på plass; og den deler godt helt uten spiler. Den har også breie, behagelige stroppen som blir større etter størrelse. Air control lages fra kopp AA-H og fra 65-95. Trenger du sports-BH som er videre rundt finnes også Maximum Support – Momentum Sports Bra fra Anita som lages opp til 105.

DSC_0172 copy

Den første gangen jeg prøvde ut denne BHen ble jeg litt irritert på meg selv da jeg var ferdig på trening. Jeg hadde jo glemt å tenke over hvordan jeg følte at BHen var. Men så tenkte jeg meg om en gang til. Hvis jeg ikke tenkte over BHen, så var det jo fordi jeg ikke la merke til den. Jeg la heller ikke merke til puppene mine eller skuldrene mine. Den holdt rett og slett alt på plass under jogging, hopping, slag og spark under kickboksinga. Så deilig er altså denne BHen, at man glemmer at man har den på! Og det kommer fra ei med sensitive skuldre.

 

Anita støtter meg i kickboksing

Forrige lørdag fikk jeg min aller første erfaring med lettkontakt kampkonkurranse. Det kom kickboksingelever fra tre andre Mudosentre for å konkurrere mot hverandre, i tillegg til meg og tre andre fra Mudo Brumunddal.

Jeg var sinnsykt nervøs før vi starta. Vi har sparra en del på trening, men å gå kamp mot noen man ikke veit hvem er før man står der og er klar for å få og gi juling var noe helt annet.

DSC_1176
(Foto: Frank Morgan Bakke, Ringsaker Blad)

Da jeg gikk den første kampen min var det mye kaos i huet. Jeg hørte alt treneren sa, men kroppen klarte ikke å gjøre det. Det hjalp jo ikke at jeg hadde eia meg selv opp en del, i tillegg til at jeg ble enda mer nervøs da jeg så motstanderen min, som var en ung mann som både var raskere og sterkere enn meg. Alt jeg hadde lært gikk rett ut av hue, og jeg sto igjen med det som føltes ut som 6 minutter med konstant overlevelsesinstinkt, litt kaotiske slag og spark og til slutt blåveis og et kutt på nesa.

Jeg var litt skuffa over meg selv først. Ikke fordi jeg ikke vant, for det forvente jeg ikke at jeg skulle uansett. Men for at jeg stressa meg gjennom kampen, da jeg visste at jeg kunne bedre enn det jeg gjorde. Nervene tok rett og slett overhånd.

Men det var jo ikke den eneste sjansen jeg hadde denne dagen. Jeg fikk jo gå to kamper! (Yay, 6 minutter til med juling. Neida, joda.) Han som egentlig skulle være den andre motstanderen min møtte dessverre ikke opp, så hvis jeg ville gå en kamp til måtte det bli mot en kar i vektklassa over meg. Ja, ja. Har jeg først fått litt juling så kan jeg vel ta imot litt til. Hehe.

DSC_1144 copy
(Foto: Frank Morgan Bakke, Ringsaker Blad)

Så da sto jeg der da. Mot en kar som var enda høyere enn den første. Jeg hadde ikke så stor tro på å vinne denne kampen heller, men fordi jeg allerede hadde gått en (litt røff) kamp og overlevd den, så visste jeg bedre både i hodet og kroppen hva jeg hadde i vente. Derfor var jeg også mindre stressa da vi gikk igang. Utrolig nok gikk denne kampen, mot den større karen, mye bedre enn den første. Selvtilliten vokste mens kampen var i gang, og jeg følte at jeg hadde mye bedre kontroll på det jeg gjorde. Den tredje og siste runda i den andre kampen var for meg den beste. Det treneren ropte til meg gikk endelig ut gjennom armer og bein, i stedet for gjennom det andre øret. Jeg vant heller ikke denne kampen, men jeg avslutta med å føle meg utrolig mye mer selvsikker og stolt.

DSC_1183 copy
(Foto: Frank Morgan Bakke, Ringsaker Blad)

Det var rett og slett dritskummelt, men også enda mer gøy. Jeg er glad jeg ikke går kamp hver helg, men jeg ser fram til videre treninger og til å vinne kamper i fremtida, når jeg sitter inne med enda mer erfaring og trening. Jeg har jo tross alt bare drevet med kickboksing i litt over ett år. Så to tap mot to større karer, er to seiere, for dette hadde jeg aldri kommet til å tørt før.

Utrolig stolt er jeg også over kjæresten min Ashley som kom til finalen og tok andreplass! ❤

ringsakerblad

En ting er sikkert. Jeg hadde aldri trodd at jeg noen gang i mitt liv kom til å bli funnet i sportsidene av ei avis, men det var jeg på tirsdag! Hææææ!! Det er jo moro da.

Reklamer

4 kommentarer om “ANITA SPORTS-BH & SLAG I TRYNE 

    1. Takk! ☺️ Den er ganske ny i prosuksjon, så vi har ikke tatt den inn i butikken (enda). Vi har den andre jeg nevnte, som også er veldig god! Jeg bruker samme størrelse i begge, så hvis du vil prøvde denne kan du prøve en av de vi har også kan vi bestille denne til deg i den størrelsen som passer. 😊 Med interesse kan det jo hende vi tar fen inn fast i butikken også.

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s