JA, JEG ELSKER BAMBUS – TROFÉ HIPSTER

Bambus er et utrolig deilig og ikke minst miljøvennlig materiale som jeg er stor fan av. Da jeg seint i vinter fant ut at Trofé produserer bambustruser var dette noe jeg bare måtte kaste meg over.

 

Hvis du følger meg på Instagram har du kanskje sett meg nevne denne trusa en gang før, i mars.

Tro meg, jeg digger blondetrusene mine og bruker truser som matcher BHene mine, men noen ganger er det deilig å kunne ta på seg ei enkel, ekstra komfortabel truse.

Mange tyr til den gode, gamle bomullstrusa på slike dager, men nå er det på tide å rydde plass i truseskuffen, for det er ei ny komforttruse i by’n.

Jeg har alt for lenge brukt de alt for gamle, alt for store, alt for billige bomullstruse jeg kjøpte en gang mens jeg bodde i utlandet. De som det rett og slett er flaut å henge opp på tørkestativet etter vask. Jeg ønska meg lenge nye, litt finere bomullstruser for de dagene som de er kjekt å ha. Mensen, etter trening, til å sove i… Du veit. Men slike enkle truser er jo ikke akkurat det som man ofte synes er det mest spennende å prioritere innholdet av lommeboka på. Spesielt når jeg ellers er omringet av så mye annet fint av blonder i forskjellige farger. Så dette komforttruseprosjektet ble utsatt en stund, kan du si. Helt til jeg kom over disse lovende trusene fra Trofé.

Det som gjorde meg interessert i disse var først og fremst at de ikke var 100% bomull, men hovedsaklig bambus! 62% bambus, 34% bomull, 4% elastan.

Bambus er et helt fantastisk materiale som bare blir mer og mer brukt i klær, sokker, undertøy, nattøy, superundertøy osv. Det er mange fordeler med bambus. Blant annet er det mer miljøvennlig å produsere, da det trenger mye mindre vann enn f.eks. bomull for å vokse. Sammenlignet med bomull er det også mye mykere. I tillegg er det svært fuktabsorberende og naturlig antibakterielt – som vil si at du vil føle deg tørr samtidig som at tøyet ikke tar til seg bakterier og lukt. Ikke bare er bambus miljøvennlig å produsere, men også å eie, da det ikke behøver mer enn 30 grader i vaskemaskina for å bli reint.

DSC_0225

Da jeg bestilte trusene for å prøve de ut ble det en liten misforståelse, og jeg endte opp med å få to par med topakkinger (aka. fire truser) i stedet for to truser. Noe jeg egentlig var veldig glad for etter jeg prøvde de på meg.

Dette er virkelig helt fantastisk deilige truser å ha på. Glatte og myke. Jeg valgte å prøve fasongen hipster, men de finnes også i midi briefs og maxi briefs. Dette er en fasong jeg liker veldig godt. Det beste med den er at den er brei og behagelig, men ser ikke ut som ei typisk «kjerringtruse».

Trusene er ikke sømløse, men klemmer ikke over baken så jeg får trusemerker. Noe jeg vanligvis får veldig lett. Så dette er et stort, nødvendig pluss for meg, for når jeg vil bruke de under ettersittende bukser. De holder seg godt på plass og er ikke nysgjerrige. Heldigvis.

Jeg håper disse trusene fra Trofé blir populære, slik at de begynner å produsere de med forskjellige farger og mønstre. For foreløpig lages de i svart og hvitt. Jeg er jo veldig glad i svart jeg da, men det hadde jo vært artig med litt forskjellige designs. For å gjøre de mer attraktive til et yngre marked, eller bare en mer fargerik målgruppe også.

Uansett så er jeg superfornøyd med disse trusene. Jeg gir de et stort smilefjes og dobbel tommel opp.

Reklamer

2 kommentarer om “JA, JEG ELSKER BAMBUS – TROFÉ HIPSTER

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s