SLIK BRUKER JEG BRALETTES

Bralettes har vært i vinden en stund nå. Mange elsker de, mange hater de. Personlig foretrekker jeg skikkelige BHer i hverdagen, men allikevel bruker jeg de ganske ofte. Hvorfor det? Jeg veit det er mange, kanskje spesielt unge, som bruker bralettes om dagen. De har vært inn en stund nå, og det finnes mange veldig fine, som kanskje også er spesielt designet for å vises fram litt. Personlig er jeg ikke så glad i å bruke bralettes. Jeg er avhengig av skikkelige BHer med god støtte. Å vise fram BHene mine er jeg heller ikke redd for å gjøre uansett.

Men det betyr ikke at jeg ikke bruker de i det hele tatt. For selv om de ikke gir meg nok støtter hverdagen, er det et tid og sted for disse, også for meg.

Oftest bruker jeg de etter trening. Jeg trener vanligvis etter jobb, og skal som regel bare hjem etter dette. Derfor synes jeg det er veldig greit å bare slenge på meg en av disse når jeg skifter ut av svett treningstøy – så unngår jeg å svette til en av de fine BHene mine.

Jeg synes også at de er veldig greie å ha på dager hvor jeg bare vil omfavne latskapen med minst mulig bevegelse. Eller på dager hvor jeg har hjemmekontor og igjen omfavner «hjemme»-delen og lar resten av bekledningen ha så lite med «kontor» å gjøre som mulig.

Bralettene jeg bruker er fra merket Abecita. Disse finnes i mange forskjellige farger, både i denne glatte varianten jeg har her, og blondetopper som man kan bruke for seg selv eller over en av de tette toppene, for å kombinere farger.

Å kombinere fargene er noe de viser fram i katalogene sine også. Noe som kan være veldig fint om man vil vise de fram med for eksempel ei nedkneppet skjorte. En annen fordel med å bruke to topper om gangen er at de med en gang gir støtte.

For som sagt, det er jo ikke veldig mye støtte i de hvis man har litt tyngde fra bringen. Allikevel unngår man at tyngdekraften tar helt over, også man får et skille mellom underpupp og mage. Så slipper man å bli svett der.

Så her kommer delen hvor mange kanskje himler med øya og lar være å prøve. «One size». Nei, du har helt rett «one size DOESN’T fit all», men de overraskende fleksible altså. Jeg bruker vanligvis BH-størrelse 65G, så jeg er ganske smal rundt ryggen, og er tyngre foran enn det ser ut som.

I omkrets kan disse passe noen som er en god del større enn meg. For de er egentlig litt store til meg rundt faktisk. Da de har en tendens til å sveve et lite stykke opp ryggen min – men til den bruken jeg har de til, så bryr jeg meg ikke så mye om det. Koppene er fortsatt ikke de største, men de er som dere ser veldig fleksible. Jeg prøvde på meg bralettene til Abecita for 10-15kg siden også, da jeg brukte 75F/G (som vil si 10 cm mer rundt og tilsvarende to kopper større og de passet da også).

(Det høres kanskje ikke så mye ut, men jeg er kort. Husk at alle kropper er forskjellige og bærer vekt forskjellig. Noen kan være 75 og veldig tynn, mens andre kan være 75 og ganske rund.) 

Poenget er, at disse passer ikke alle, selv om de bare kommer i en størrelse. Så hvis den ser ut som noe du kunne tenke deg, så vil jeg anbefale å prøve de. For de er litt som hold-in produkter, de ser mye mindre ut enn de egentlig er.

Du lurer kanskje på hvorfor det plutselig dukker opp en lekker PrimaDonna her nå. Det er fordi jeg vil demonstrere et annet bruksområde for denne braletten.

Hvis du ikke har eller ikke føler for å bruke en typisk t-skjorteBH.  Så går det an å bruke en pudderfarget bralette over BHen din, for så skjule blonder og farger som ellers vil skinne igjennom.

Det kommer litt an på anledningen, men jeg bryr meg ofte ikke så mye om at BHene mine synes. Men hvis jeg ønsker å dekke de til, så fungerer bralette-trikset supert. Her er jeg uten bralette:

Pudder-bralette over BHen:


TA-DAA! Med bralette:

Det finnes også hudfargede trøyer som er fantastiske under tynne bluser og gensere, men nå på sommeren synes jeg at dette er en veldig god løsning.
Andre bruksområder som bralettene kan være fine til er:

– til unge jenter som nærmer seg tenåra, men ikke er helt klare for BH enda. Mange starter med en topp som denne når de har gym eller fritidsaktiviteter, og etter hvert også ellers. Frem til de begynner å vokse såpass at de ofte ønsker seg noe mer. Bralettene er ganske rimelige og finnes i mange forskjellige farger, som også er et pluss for denne målgruppen.

– Mange eldre damer blir ofte følsomme rundt ribbeina og synes mye strammer. Hvis dama ikke er så stor, kan en slik topp være fin å bruke for å ha et plagg som dekker brystene, uten å stramme rundt kroppen.

– Og for alle de som rett og slett bare liker bralettes i hverdagen.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s