BEDRE SØVN I BLONDETOPP & FRANSKE TRUSER

Å bruke tøy som faktisk er laget for å sove i kan, tro det eller ei, gjøre en stor forskjell på tiden man oppholder seg i drømmeland. Jeg har fått en ny favoritt innen nattøy og den vil jeg virkelig anbefale deg.

Mens noen er helt avhengig av det, hører jeg rett som det er folk si at de ikke synes det er verdt å bruke penger på nattøy. Ei gammal t-skorte og bomullstruse duger. Jeg tjuvlåner selv de svære t-skjortene til kjæresten min og bruker de som nattkjole fra en gang til en annen. En periode brukte jeg de så mye at jeg fikk høre «du bruker altså så shtøgge skjorter når du legger deg». Wops. Det er kanskje hyggelig å kle seg litt finere når man deler seng med noen. Ikke at man skal pynte seg for å gå å sove altså, men hvis man først skal kjøpe skikkelig nattøy så er det koselig å finne noe som er fint i tillegg til komfortabelt.

Poenget jeg egentlig vil fram til er at vi mennesker bruker gjennomsnittlig en tredjedel av livet på å sove. Vi er også avhengige av en god natts søvn for å yte og trives best i den våkne andelen. Derfor er det viktig at man kler seg komfortabelt også denne ene tredjedelen av livet.

DSC_0001

Har du lagt merke til at noe tøy som vrir og vrenger seg når du bruker det? Om det er ei bukse som plutselig har sidesømmen midt på leggen etter du har gått en stund, eller ei skjorte som du må vri på plass igjen etter du har snudd deg i senga?

Ikke alle stoffer er like gjennomtenkt når det blir produsert, noe som resulterer i disse vridningene i stoffet. Det tyske merket Mey produserer sine egne stoffer til alle sine produkter, noe som er en av grunnene til den fantastiske kvaliteten de leverer. For eksempel stoffet i trøyene deres et strikket på en slik måte at det holder seg på plass gjennom hele dagen, eller natten, uten at du trenger å vende det på plass igjen. Noe man virkelig ikke ønsker å drive med når man er på vei inn i drømmeland.

DSC_0028

Jeg nevner selvfølgelig Mey fordi det er de som har produsert dette settet som har blitt min sovefavoritt. Serien heter Carol og er laget av 57% viskose, 38% bomull og 5% elastan. Serien består av en innsvingt, men løssittende camisole/singlett med blondekanter og justerbare spagettistropper, og franske truser; som er en kort, løst shorts med blondekant. De finnes i fargene svart, «dark powder» (mørk pudder/dus rosa) og «mirage» (sandfarget/mørk beige med lysere blonde). Strikken i livet på trusa sitter lett uten å stramme, men holder seg på plass. Kanskje spesielt for oss damer er det viktig at underlivet får rom til å å puste. Det får det virkelig i denne.

Carol er vel først og fremst designet som undertøy, selv om jeg bruker det mest som nattøy. Det er utrolig deilig å sove i, og overraskende mye hyggeligere å legge seg og stå opp i. Toppen er elegant og kan fint brukes sammen med hverdags- /jobb- /festklær. Trusa er også ypperlig for culottes-bukser (vide bein/skjørtbukse) eller under skjørt/kjoler. Som sagt, kan det være lurt å variere vanlige truser med franske truser, for å gi underlivet litt mer space. For å si det sånn. Både over- og underdelen finnes i størrelsene 36-46

DSC_0008

Jeg kjøpte meg først et Carol-sett tidligere i år, og har blitt så glad i det at jeg nylig skaffa meg et til. Slik at jeg har muligheten til å bruke det litt oftere, mens de rullerer i vask. Carol er virkelig, virkelig anbefalt av meg, i tillegg til soverpartner-approved!

DSC_0034

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s