EN AV MINE FAVORITTFASONGER I SERIEN HOT HOUSE

«Padded half cup bra» er en av mine all time favorittfasonger i BH. Endelig har jeg fått Freyas Hot House, som jeg har sett fram til i nesten ett år. Her er litt om den og hvorfor jeg digger denne fasongen.

Det er utrolig at det nesten nærmer seg et år siden jeg så Freyas Hot House serie for vår/sommer 2017 for første gang. Sånn er det å drive i undertøysbutikk. Eller klesbutikker og sikkert mange andre type bransjer generelt. Vi vet hva som vil være på markedet et år i forveien. Ikke bare veit vi hva som kommer, men vi må også bestemme oss for hva vi vil ha i butikken så lang tid i forveien. Spesielt sesong/fashion varer, blir produsert i et begrenset antall, ut ifra interessen butikkene gir ved å forhåndsbestille.

DSC_0094

Hot House er en serie som ikke butikken jeg jobber i valgte å ta inn. For det er jo ikke plass til alt, selv om det er fint. Så gjennom butikken bestilte jeg den til meg selv, da jeg syntes printet og fargen var superkul. I tillegg til at jeg kjenner fasongen og synes den er midt i blinken for meg.

Jeg skulle egentlig få den i vår, men det ble en del forsinkelser, så jeg måtte vente heeeeelt til nå. Men det er jo fortsatt sommer da.

DSC_0068 copy

Fasongen heter Padded half cup bra, og er en veldig tynt og mykt vattert BH-fasong, som er bygd opp veldig likt som «vertikal søm»-BHene som jeg har nevnt tidligere. Bruk søkefunksjonen øverst for å finne artikler hvor jeg nevner og viser disse.

«Padded half cup bra» er en fasong jeg har vært veldig glad i, i flere år. Fantasie har en tilsvarende modell som jeg har brukt mye. Spesielt i serien Mae og Marianna. Når jeg tenker meg om så tror jeg at jeg har hatt BHer i denne fasongen siden tidlig på vgs. Kanskje også ungdomskolen… Som vil si at denne type BH har fulgt meg gjennom mange forskjellige størrelser.

DSC_0082

Hvis du ser på bildet over, så skal jeg forklare hvordan man ser at denne BHen sitter så bra på meg.

  1. Midtstykket. Den delen mellom puppene der spilene kommer opp og stoffet mellom disse. Midtstykket sitter godt inntil brystkassa og deler tydelig brystene.
  2. Ingen bolk. Puppene har god nok plass nedi koppen, slik at den øverste delen av bysten som ikke er dekka av BHen, (det er jo tross alt en half cup (halv kopp) og derfor ikke en fult dekkende kopp), blir ikke klemt, men løftet opp. Hadde jeg hatt på meg en tynn, ettersittende trøye ville du sett at jeg har to pupper, ikke en illusjon av fire.
  3. Dekker hele bysten i bredden. Puppene henger jo ikke rett ut fra bringen. De begynner faktisk under armen. Derfor er det viktig å også få med dette inn i BHen. Det får jeg her.
  4. Vid apex. Apex er området på BHen der koppen og stroppene møtes. Jeg er ganske breiskuldra og har også litt breie pupper. Derfor synes jeg det er veldig godt når apex sitter litt langt ute på sidene. Da synes jeg det klumper seg opp litt mindre med fettet under amene mine. <- apropos. Vi har alle litt fett under armene og rundt ryggen. Uansett hvor tynn man er, så vil huden også klemmes litt. En liten påminnelse til alle som står på prøverommet og klyper seg selv i siden og sier «det tyyyyt».

I tillegg er dette en veldig rund og fin fasong som gir et veldig godt løft uten å ha noe ekstra innlegg eller push-up. Rett og slett et godt løft.

DSC_00661

Også er den jo så fresh da! Knall-rosa kronblad print med sterke kontraster i hvit og svart.

Denne type string fra Freya er litt strammere i strikken enn de som har sømløs kant på undersiden, og hipsterene med sømløs kant. Så jeg skulle nok tatt en størrelse større i disse enn jeg gjorde. Den passer greit, men velger nok en større enn jeg pleier med Freya ellers neste gang.

Som sagt er Hot House vår/sommer vare. Så hvis du nå ble like forelska som jeg ble da jeg så den i fjor, så må du ikke vente lenge med å prøve å få tak i den! Plutselig er det tomt på lager. Høst-fashion begynner allerede å innta butikkene. (Herregud, tenk på det).

Hot House finnes også i to helt uvatterte overdeler: plunge og balcony. Serien har også tai-truse (brief) og chemise (under-/nattkjole).

Reklamer

En kommentar om “EN AV MINE FAVORITTFASONGER I SERIEN HOT HOUSE

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s