BHEN DU MÅ PRØVE OM DU ER EI FORMFULL DAME

Når man jobber med undertøy får man fort favoritter selv om de ikke nødvendigvis passer en selv. Denne BHen fra Elomi har passet alle kundene jeg har hatt, som har prøvd den på seg. Stil, fasong, støtte – denne BHen har alt!

Dette har virkelig blitt en av mine favoritt-BHer i det siste. Ikke til meg, for den lages (dessverre!) ikke i min størrelse, men den har blitt en favoritt å sende inn i prøverommet til damer som er i størrelsene denne blir laget i. Soraya av Elomi lingerie er virkelig en rå-tøff serie som er laget for å vises fram. Med kontraster, farger, fet print og stropper som ligger over bringen, står den ut i mengden.

Denne gleda jeg meg virkelig til å få inn i butikken, selv uten å vite hvor god den faktisk er. Men det skal jeg si, den skuffer ikke. Dette undertøysettet og kundene jeg har hatt, som har prøvd det på, har inspirert dette innlegget.
Det er snart en måned siden vi fikk den inn i butikken jeg jobber i. Enda har jeg ikke hatt en kunde som har prøvd den på uten å like passformen. Soraya er super-stødig og gir det beste av både passform og design.

Nå føler jeg at jeg sitter her og skriver en salgs-pitch. Beklager det. Ække sponsa! Dette undertøyet gjør meg bare oppriktig glad. Jeg har hatt så mange kunder som først og fremst sliter med å finne godt undertøy i sin størrelse, og spesielt noe som i tillegg er fargerikt og spennende. Mange, særlig de som ikke har vært vant med å gå i skikkelige undertøyssalonger, irriterer seg ofte over både undertøy og kroppen sin, fordi de aldri finner noe som passer eller noe de synes ser fint ut. De tror at bare «små» damer kan velge og vrake i undertøyskolleksjoner. Men slik er det jo ikke! Merker som Elomi bringer farger, støtte og alle former for puppe-OMPH til damer med fullere fasonger. Og ikke minst, så bringer de glede til utrolig mange damer som lærer seg å digge undertøy.

Soraya er en uvattert plunge med spiler, og går i størrelsene:
E-H 80-100, I 75-H, J-L 70-95, M-N 70-90 + short/hipster i M – 4XL

Soraya er fashion-vare for denne sommeren, så den er her så langt lageret rekker. Men ta det med ro, fasongen fortsetter. For høst/vinter-sesongen kommer den samme fasongen under navnet Nicole.

Denne varianten er i rødt og svart leopardprint, og er bare helt rå på alle mulige måter. Jeg skulle så inderlig ønske at de lagde denne i min størrelse, men jeg får prøve så godt jeg kan å nøye meg med at andre finner gleden i den. Prøve. Prøve veldig hardt, for denne skulle jeg gjerne hatt altså.

Nicole er i størrelsene:
E 80-105, F-H 80-100, I 75-H, J-L 70-95, M-N 70-90 + tai truse i M – 4XL

Her er også en sneak peak av en lignende serie som kommer sommer 2018.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s