SWEET ILLUTION UNDERTØYSETT & NY KATEGORI

Se Sweet Illution fra Freya, høstmotens utvalgte favoritt i undertøyskyffen min, og bli kjent med den nye kategorien «journalen» som har dukket opp her på bloggen. 


Denne høsten er det bare så utrolig mye fint fra Freya. Hadde jeg hatt penger og samvittighet til det, hadde jeg bestilt halve katalogen deres denne sesongen. Til tross for fristelsene har jeg klart å holde meg til kun ett sett denne høsten. Nå ser jeg selvfølgelig bort fra de to andre settene jeg nylig har fått fra Freya og Fantasie, fordi de faktisk var forsinkede vår/sommer varer. Og dette er tross alt (tidlig) høst. Tross alt.

Søsterfirmaet Fantasie har også innmari mye fint til høsten. Det var spesielt en undertøyserie som jeg ble grådig forelska i, men fasongen på BHen passa meg dessverre ikke. Utrolig trist. Så jeg bestilte underkjolen i samme serien som en trøst. Gleder meg til å bruke den når den tid kommer. Ca. September/oktober, tenker jeg. Kommer selvfølgelig til å vise den fram her.

Men tilbake til den nye Freyaen min. Dette er serien Sweet Illution i fargen Onyx. Jeg synes den bare er så stilig. Koppene er i fasongen padded half cup, som jeg har fortalt dere om før. Dette er en fasong som passer meg veldig godt, og jeg velger meg stadig ut favoritter i denne fasongen. I motsetning til f.eks Hot House som jeg viste dere for et par uker siden, er dette en long line versjon. Altså, den er ekstra brei rundt ryggen og under koppene, litt nedover ribbeina. Veldig stødig og god. Også ser den så kul ut! Jeg elsker kontrastene. Svart, hvit og dus rød, rosa og orange. Jeg ser en blanding av grafittisøl og blomsterhage. Prikkene på trusa og sløyfene er typisk «søte» trekk, men samtidig er det noe veldig røft og tøft med den, som gjør at den blir mer kul enn søt.

 

DSC_0538

Jeg digger den. Trusa er selvfølgelig hipsteren, eller «short» som de kaller den selv. Den ligger glatt over rompa og lager ingen trusemerker! Nå må jeg bare finne ut hvordan jeg skal kle meg for å få vist den fram best mulig. For den må jo bli det. Jeg prøvde å ha ei skjorte over, uten å kneppe opp alle knappene, men da så det ut som at jeg hadde glemt å kle på meg. Wops! Tips fra folk som kan å kle på seg mer enn undertøy tas imot med takk.

DSC_0496Som dere kanskje har sett fra tittelen, og kanskje også menyen, så har jeg åpnet en ny kategori her på bloggen. «Journalen» er det «Noe på hjertet» egentlig skulle være. En mer blogge-blogg kategori, der jeg deler alt annet som passer seg på bloggen, men som nødvendigvis ikke er relatert direkte til undertøy. «Noe på hjertet» har fått følesen som noe annet enn det. Det er stedet hvor jeg heller vil dele dypere tanker, inspirerende kultur, inspirerende mennesker, kroppspositivitet og ting som jeg faktisk har skikkelig på hjertet. Det har vært ting jeg har hatt lyst til å blogge, som for eksempel om kickboksing, som jeg ikke har gjort allikevel fordi jeg ikke har syntes at det har passa skikkelig inn. Så nå starter jeg «Journalen». Dette skal bli blogge-blogg-hjørnet mitt. For de som vil bli bedre kjent med meg og så jeg kan føle meg mer åpen for å dele akkurat det jeg føler for. Er du bare interessert i undertøy og driter litt i andre ting jeg finner på? Da er det bare å trykke på «undertøyskuffen» så får du opp bare de artiklene som omhandler akkurat det.

I morgen bærer det til Oslo for meg. Da skal jeg på Oslo Fashion Week. I morgen kveld skal jeg på moteshow med Marlies Dekkers og på mandag skal jeg møte mor/sjefen for å besøke flere salgsagenter for under-/badetøy og begynne innkjøpet av neste års sommervarer til butikken. Jeg gleder meg veldig til både morgendagen og mandagen, så det er bare å forvente oppdateringer på bloggen.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s