DE VAKRESTE BLONDENE – ANGELINA AV FANTASIE

Jeg har aldri hatt noe lignende i design til serien Angelina av Fantasie. Svarte, kontrastfulle blonder som blander seg inn med huden. Den er virkelig lekker.

Som jeg har nevnt tidligere var jeg i august på moteuka i Oslo. Jeg skal som sagt dele litt om hva vi kan vente oss på under- og badetøysfronten til våren igjen, men velger å forskyve det litt da jeg skal møte et par selgere til rundt slutten av september.

Men jeg har jo enda ikke delt det nye undertøysettet mitt Angelina fra Fantasie med dere, bortsett fra noen sneak peaks på Instagramkontoen min. Så da passer det jo godt å gjøre det nå.

DSC_0371Først og fremst må jeg bare unnskylde at jeg klarte å skrukke til underkjolen før jeg tok bilder av den. Det er verdt å nevne at den ble helt glatt igjen etter at jeg vaska den og hang den til tørk. At den ble skrukkete er min og ikke kjolen sin skyld.

DSC_0426
Da jeg først så bilde av dette settet for omtrent et år siden ble jeg virkelig forelska. Jeg syntes kombinasjonen av det lyse, hudfargede stoffet og de svarte, kontrastfulle blondene var så utrolig stilige og samtidig elegante.

Men da jeg så vareprøven i virkeligheten ble jeg litt skeptisk og skuffa. Den så ikke så fin ut i virkeligheten. Litt usikker tok jeg med meg vareprøven inn i prøverommet for å se hvordan den så ut på. (Heldig for meg lager Fantasie vareprøvene sine i en størrelse som passer for meg å prøve).

Åh, hallelujah, det var jo så fint som jeg først hadde syntes at det var. Det er noe med dette undertøysettet som bare popper når man får det på seg. Man får virkelig ikke riktig inntrykk av hvor fint det faktisk er på, når det henger på hengeren.

DSC_0374

Det hudfargede stoffet blander seg inn med egen hud og de svarte blondene ser nesten ut som de er skreddersydd på kroppen. Jeg elsker jo også denne fasongen, vertikal søm. Den løfter og gir en veldig rundt og fin fasong på hele bysten. Den er faktisk beskrevet som: push up-effekt uten ekstra vattering eller padding. Trusa jeg har er en brei string, men den finnes også i tai. Overdelen finnes også i fasongen side support.

En annen liten detalj jeg digger med dette settet er at denne fargekombinasjonen passer skikkelig bra til tatoveringene mine. Svarte linjer over hudfarge.

I denne serien finnes også en chemise. En liten glatt kjole som kan brukes som underkjole eller nattkjole. Jeg liker spesielt godt å bruke min sammen med kjolen på bildet ovenfor. Det er en kjole med knyting i livet og dyp v-utringning, slik at de vakre blondene over bysten vises fram.

DSC_0396

Det skal nevnes at dette er egentlig en vår/sommer-sesongvare, men jeg fikk det litt seint. Det skal fortsatt være mulig å få tak i det da. Blant annet på Aller Innerst, hvor jeg jobber.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s