STYRKER KVINNER EN BH OM GANGEN

 

Noe av det viktigste vi kan lære oss er å sette pris på styrkene vi har – og det er akkurat det Marlies Dekkers prøver å oppnå med sine feminin-feministiske plagg.

Hva ser du når du steller deg foran speilet? Ser du huden som skulle vært glattere, håret som skulle vært tykkere og kroppen som skulle vært strammere? Eller ser du personen som har fullført et studie, en som gjør en god jobb, en venn som stiller opp og en god hjemmekokk? Ser du de personlige rekordene du har slått og minnene du har skapt av å krysse av punkter på bucket-lista?

Hva er det egentlig som gjør at vi alt for ofte fokuserer på de ubetydlige tingene som vi selv har kategorisert som negative? Hva er det vi prøver å oppnå med det?

DSC_0011

Kanskje vi er redde for å virke narsissistiske hvis vi klarer å akseptere oss selv for den vi er, uten å gjenspeile skjønnhetsidealene vi ser runt oss. Eller er vi bare så fulle av selvhat? Hvor kommer det egentlig fra?

DSC_0081

Det er mange grunner til at jeg liker undertøyet fra Marlies Dekkers. Allikevel tror jeg Marlies’ tankegang er noe av det viktigste med hele merkevaren.

DSC_0078

Marlies jobber gjennom sine design for at kvinner skal føle seg trygge i seg selv. Sterke, kloke, fryktløse og drømmende. Hun vil at kvinner skal føle seg sexy for seg selv. Selvsikre. Noe som gjenspeiles i hennes design som er skapt fra et kvinnelig perspektiv, i stedet for med den seksuelle tilfredsstillingen av menn i tankene.

DSC_0085

Det første skrittet til å bli en bedre versjon av seg selv er å jobbe for å bli mer komfortabel i egen kropp. Se deg selv den personen du er. Godta sjela di og sett pris på kroppen du har. Respekter deg selv.

Det høres kanskje vanskelig ut om man sliter med å finne kjærlighet for seg selv, men start smått. Start med å unngå negativitet. Du trenger ikke å stå i speilet og gi deg selv en peptalk om det føles feil, men start med å si «takk» om du får et kompliment, og slutt å fornærm deg selv.

Kanskje kan du også prøve å bruke undertøy som synes sammen med yttertøy. Sånn som Dame de Paris fra Marlies Dekkers, som jeg har her. Finnes i plunge og balconette, i svart, krem og en rååååålekker rød.

Har du en Marlies Dekkers-BH burde du ta et bilde av deg selv i den og legge det ut på Instagram med hashtaggen #femininefeminist. De elsker å se og re-poste forskjellige damer fra hele verden iført produktene deres. Tag gjerne meg også, så jeg får se dere stråle av selvtillit.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s