NOEN DÅRLIGE & GODE NYHETER – DKNY PYSJAMAS MM

Snart kommer en liten oppsummering av neste års moteobservasjoener fra Norway Fashion Week. Først vil jeg zoome inn på et av merkene. DKNY, Donna Karan New York. 

Dette er en av merkene jeg syntes var mest spennende å se neste års kolleksjon til. De har ny designer, det vil si, dette er andre sesongen/kolleksjonen med ny designer for DKNY. Derfor fortsatt veldig spennende å se hvordan varene endrer seg, samtidig som vi kjenner igjen mye fra DKNYs gamle, eller klassiske, uttrykk.

DSC_0003

DSC_0005

Dessverre skal jeg ikke nå vise dere den kommende kolleksjonen. Det er heller en liten sneak peak av hva som er i vente. DKNY er veldig typisk stilrent og kult, og passer like godt til jenter som sporty, godt voksne damer.

Pysjen på bildet var en vareprøve for neste års vår-kolleksjon. Nå, her kommer den dårlige nyheten: denne er til min store fortvilelse kansellert. Til min store fortvilelse fordi: da jeg så den løp jeg inn i prøverommet med den og kom ut med ordene «dette er meg.» Jeg elsker den. Kort skjorte, deilige shorts (jeg elsker pysj-shortser!), svart med hvite, enkle detaljer, og ikke minst den helt fantastisk myke kvaliteten som DKNY har i produktene sine.

 

Så hvorfor viser jeg den fram, hvis den er kansellert? Jo, den er fortsatt verdt å nevne fordi vi har en hel kolleksjon i samme stil i vente. Jeg har flere produkter til meg selv, og jeg klarer nesten ikke å vente til det blir vår igjen.

Blant annet skal jeg ha en svart, lang kjole som ser ut som en laaang t-skjorte. Jeg venter også ei svart, høy, myk bukse med en matchende crop top og t-skjorte med nettingdetaljer. Skikkelig min stil, så dette gleder jeg meg veldig til. Noe av det bestilte vi også selvfølgelig til butikken, så det er bare å glede seg.

DSC_0034

Heldig som jeg er fikk jeg tilsendt vareprøven da den ble kansellert. Den norske agenten for DKNY er så fantastisk all right og visste at jeg hadde gleda meg til å få den til våren. Jeg har allerede hatt denne noen uker nå, og bor i den så ofte jeg kan.

DSC_0044

Snart kommer høstens kosedresser fra DKNY også. Så da har vi noe å kose og varme oss i til våren kommer. Skal selvfølgelig vise de fram når de er her. Alltid noe å glede seg til! Haha.

DSC_0048

Sov godt. ❤ Det gjør jeg.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s