JEG SKRIVER FOR ET NYTT MAGASIN

I september ble Norges aller første kommersielle vegan-magasin lansert. Jeg er kjempestolt av å ha fått muligheten til å bidra.  

Som en smakebit på magasinet kan dere lese artikkelen min fra magasinet nedenfor. Bare trykk på bildene for å forstørre artikkelen.

Jeg har vært veganer i snart 2,5 år, som vil si at jeg er 100% plantebasert i matveien, i tillegg til å unngå alle andre produkter med animalsk opprinnelse. Før dette var jeg vegetarianer, noe som det nå nærmer seg 5 år siden jeg ble. Den veganske livsstilen og livssynet er en stor del av livet mitt. Derfor er det ikke bare stort for meg at Norge endelig har fått et hel-vegansk magasin, men det er også veldig gøy at jeg har fått bidra med akkurat dette. En liten del av historien, vil jeg si.

Artikkelen jeg har skrevet handler om min vei til veganisme. Les den gjerne.

Du vil finne navnet mitt i neste nummer også. Der anmelder jeg nye, veganske ansiktsprodukter. Verdt å sjekke ut!

«Wegan vil være et magasin som tar for seg samfunnsrelaterte saker for veganere, det vil inneholde artikler, nyheter, intervjuer, bildeserier med mer. Wegan.no er også en nyhetsside for ukentlige nyheter, bildeserier, video, intervjuer med mer. Man vil også kunne abonnere på bladet via nettsidene.» http://www.wegan.no/

Man kan abonnere på bladet Wegan i papirutgave eller digitalt. I tillegg kan man nå, fra November 2017, kjøpe Wegan i Narvesen-kiosker over hele landet.

ACFrOgCFiMNTFSiuA47PhSKAW9dUFbODTRWaMx5BLyXOuW6MuAO8WSLuEJtf8GZds8Mb4z4OJCBj-wgNw4KJ5Zq1HZqC6xTodUO9eO0TjQpMN-7Gl7m6keR-8ioiPus1=

 

Her er en liten haug av bilder av meg med noen av verdens bedre beboere. Fordi jeg synes det passer seg. ❤

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s