AVHENGIG AV KOSETØY – del 1: nattøy

Å slappe av er det viktigste du kan gjøre i en travel hverdag. Kvalitetstid i kvalitetstøy har blitt en av dagens høydepunkter for kroppen min.

Desember ble skikkelig travel. Tida bare fløy forbi. Da er det godt å starte et nytt år. Selv om nesten hele første måned av dette året også allerede er forbi.

Jeg har nevnt et par ganger før at jeg har blitt mer og mer glad i godt nattøy. Når man først har blitt kjent med følelsen av kvalitet er det vanskelig å ikke savne disse plaggene når de ligger i skittentøyskurven.

Er det noe jeg har begynt å sette pris på, så er det hvile. Etter travle dager med jobb(er) og trening er det lite som er så godt som å ta på seg en skikkelig god pysj eller kosedress, som er så god at du vil gi deg selv en klem. Da slapper man av og sover så godt. Jeg kan ikke understreke nok hvor viktig det er å få passe med søvn. Det er så viktig for både hode og kroppen.

18.01_nattøy3

Om det er ekstra kaldt (noe som det er her hos meg som bor i en kjeller), så tar jeg gjerne på meg morgenkåpa mi i tillegg.

I løpet av høsten/vinteren har jeg fått en del nytt i denne kategorien jeg velger å kalle «kosetøy». Jeg har egentlig aldri hatt så mye nattøy. Noe har jeg hatt, men det har for det meste gått i gamle t-skjorter og truser. Nattøy av kvalitet har virkelig vært med på lære meg å verdsette avslapping og restitusjon. Dessuten føler jeg meg mye mer snuppete i en pen pysj enn i ei diger, gammal t-skjorte. Ikke at man skal «pynte» seg til en hver tid, men skal man først ha noe behagelig gjør det jo ikke noe om det er pent også.

Så her her er da nattøyet fra høsten/vinteren som jeg gleder meg til å ha på meg om kvelden. Alt kan anbefales.

Denne pysjen fra Lady Avenue er laget med bambus, som jeg har skrevet litt om før. Den oppfattes som veldig varmeregulerende. Både jeg, mora mi og tanta mi har denne pysjen. Mor er (ekstremt) varm av seg, tante er iskald av seg, og jeg midt på treet og litt opp og ned etter som. Selv om våre indre termostater er veldig forskjellige, er vi alle veldig fornøyd med kvaliteten i denne pysjen. Ikke minst er den utrolig myk og god, men det går for de andre plaggene jeg skal vise dere også.

Dette er heldigvis en kvalitet Lady Avenue lager mye av. Jeg er dessverre ikke så begeistra for fargene og designene de har på vårens varer. Om et par uker skal jeg på innkjøpsmesse med butikken, og krysser både fingre og tær for at varene de presenterer for høsten igjen er flotte.

Verdt å nevne at både denne pysjen og nattkjolen i samme serie er romslige i størrelse.

 

Jeg har blitt en skikkelig DKNY fan. Fra sesong til sesong er DKNY et av høydepunktene for meg. Stilrent, klassisk, ungdommelig – samt sofistikert, i tillegg til en vanvittig god kvalitet. DKNY koster litt mer, men er verdt hver krone. Det er plagg som varer både kvalitetsmessig og stilmessig. Noe så mykt skal du lete lenge etter. Og hvem liker vel ikke lommer? Lommer er best, og denne nattkjolen har lommer.

 

Nattkjole fra Lady Avenue har jeg også. Jeg har blitt veldig glad i svarte og hvite striper, så denne kjolen som også er laget med bambus måtte naturligvis få plass hjemme hos meg. Før og etter sovetid har jeg måtte brukt den under morgenkåpa, men til sommeren blir nok denne deilig å traske i for seg selv. Veldig søt med myke blondedetaljer.  Justerbare stropper er også veldig smart.

 

Følg med videre for å se hvilken kosedress og morgenkåpe jeg sverger til. Sov godt.

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s