ETT ÅR MED «IKKE HELT NAKEN»

Det er alt et år siden jeg startet IKKE HELT NAKEN. På dette året er det litt av hvert som har skjedd. Opplevelser, forandringer, fornyelser. Her er mitt første år med bloggen i bilder. ❤

På de par-tre dagene av januar som bloggen var oppe nådde den over 2500 visninger.

En kollega av meg i Ringsaker Blad plukka raskt opp at jeg hadde starta bloggen – noe jeg hadde holdt hemmelig for de fleste frem til den var live. Da ble det tre halvnakne sider midt i avisa, i tillegg til et lite bilde på forsida. Noe jeg har fått utrolig mye gode tilbakemeldinger på.

Senest for et par måneder sida da jeg tilfeldigvis møtte på ei dame (50+) som kom bort til meg og sa at hu leste reportasjen om meg i februar. Hu huska den så godt fortsatt fordi hun syntes IKKE HELT NAKEN og holdningen min om å gi litt mer f var så utrolig viktig. Det er slike møter som får en til å gnistre litt ekstra.

avis 1

Dette bildet av avisoppslaget (ovenfor) ble til og med lagt merke til av Marlies Dekkers og hennes PR manager Casper Vandekamp, som reposta bildet på Instagram med teksten:

«A woman after our hearts! Dare to be proud. ❤ @hellmawho embracing our mission in the Norwegian newspaper, in our Black Key! Who else dares to be?»

Ble litt star struck.

 

I april/mai ble vi også delt på en av sidene til Freya (men det fant jeg ikke igjen i farta).

avis 2

Like etter kom Hamar Arbeiderblad for et bilag i avisa deres. Da ble det bilde av meg og mor i den avisa også. Denne artikkelen handlet om Aller Innerst, men IKKE HELT NAKEN ble nevnt også her.

I februar var det innkjøpsmesse og Fashion Week. Der møtte jeg en salgsrepresentant fra Sapph. Hun bestemte at de ville sende meg undertøy, som jeg kunne velge å skrive om hvis jeg ville. Utrolig gøy!

Sapph_3Sapph_5

Etter avisoppslaget i Ringsaker Blad ble jeg kontaktet av Kjersti Stubberud, som driver klesbutikken Skottenstua. Hun inviterte meg til å representere bloggen og Aller Innerst på «jenteslepp». En samling av kvinnelige aktører i nærområdet, på gården hennes.

To ganger i løpet av året har jeg også gått fra å stå foran selvutløseren til å gå catwalk i undertøy. På Mølla i Brumunddal og Kulturhuset Banken i Lillehammer under Askepotts eventyrlige bryllupsplaner. Dette kunne jeg aldri ha gjort på noe annet tidspunkt i mitt liv. Jeg er utrolig stolt av hvor langt jeg har kommet med meg selv. Med å bygge selvtillit, med å slappe av og, som nevnt før, gi litt mer faen.

Jeg fornya meg også litt i år. Var til frisøren for første gang på 2 1/2 år. Der fikk jeg sunne tupper, pannelugg og lys balayage.

Ei uke seinere fikk jeg tattovert to kråker på høyre arm av fantastiske @danielsatori (instagram).

tattoo 1

tattoo 2

I løpet av sommeren var jeg på Mudo sommerconvention. Der tok jeg og Ashley grønt belte i kickboksing. Jeg fikk også muligheten til å trene kickboksing og grappling med Emil Valhalla Meek og Aristo Manzouri. En helt konge erfaring og opplevelse.

kickboxing

Jeg møtte også selveste undertøysdesigneren Marlies Dekkers.

MD

Og jeg fikk meg nye briller. Trill runde. For det har jeg aldri tørt å ha før. Men nå. Nå er jeg ikke redd for det lenger.

briller

Takk for følget gjennom det første året med IKKE HELT NAKEN. Jeg håper dere vil følge meg et år til, og at dere tør å være litt mer nakne dere også. xx

Reklamer

En kommentar om “ETT ÅR MED «IKKE HELT NAKEN»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s