LITEN TITT PÅ VÅR/SOMMERMOTEN 2018

Tro det eller ei, vi går mot sommeren. Det ser kanskje ikke sånn ut enda med den mengden snø som bare fortsetter å dale ned, men butikkene begynner allerede nå å få finn vårvarer.

 

Vi tar det kort og sweet i dag, med fokus på bilder. De sier jo mer enn tusen ord, gjør de ikke? Først ut er sesongens varer fra Marlies Dekkers, som dekker mange av årets trender. Marlies har blitt inspirert av Frida Kahlo i sin kolleksjon. Her bruker hun mange duse farger som pudderrosa, krem og lyse blå.

DSC_0042 copy

Husker jeg riktig vil undertøysettet til høyre i bildet ovenfor bli laget uten illustrasjonen av apekatt i printet.

Det duse rosa undertøysettet + korsettet fra MD er vannvittig lekkert. Det ligger mange timer med arbeid bak hver eneste enhet.

Vi har sett mye velour i det siste. Det rød/orange badetøyet ovenfor hadde nesten et litt velouraktig utseende. Lyseblått var også representert i badetøyet, i et stoff med metallisk uttrykk. Utrolig mykt å ta på.

Den brente oransje fargen har vi allerede blitt litt kjent med gjennom høsten og vinteren som har vært. Den herlige fargen er å se også denne sommeren og fortsetter videre utover vinteren igjen, (men den vil vi ikke tenke på nå. Nå er det bare sommer i siktet).

DSC_0093

Mer lyseblått. Marlies Dekkers sin klassiske kolleksjon Dame de Paris kommer i sommer med en fargeserie i glitrende sølv for å feire 25 års jubileum.

DKNY viser fram flere duse og klare farger i en rekke yngre plagg. Det sporty merket kommer også med flere kule produkter i en svart/hvis fargeskala. I tillegg til en del klassiske plagg i blant annet marine.

DSC_0088

DSC_0130

Duse rosafarger sniker seg også inn på badetøyet. Mange nordmenn synes nok denne fargen er litt skummel, men personlig begynner jeg å like den mer og mer.

Noe brunt gjør også et come back. Dette vil vi se mer av til høsten også.

Nedenfor: badetøy fra Wiki.

DSC_0116

DSC_0127 copy

En annen trend som det bare blir mer av er militær/oliven/mose-grønn. Hva enn du vil kalle den. Jeg fikk flere spørsmål etter denne fargen i badetøy i fjor. Den begynte å dukke opp mer i klærne for høsten, og nå kommer den for fult i årets badetøy. Ikke bare det, men det kommer masse undertøy i denne tøffe fargen til høsten.

Nedenfor: badetøy fra Sunfair.

DSC_0002

Wacoal, Freya, Fantasie & Elomi leverer flere friske, typiske sommerlige farger, men også her har vi flere serier med duse, pudderfarger. Lyse grå, lyse rosa, duse blomster og krem. I tillegg har vi også her noen hint av brunt inn mellom.

DSC_0017

Ovenfor ser dere en liten titt på en Fantasie bikini. Den tar med seg den varme, brente orange fargen vi har snakket om, men også en del gult. Gult er en annen farge som dukker opp som et friskt innspill i badetøyet denne sommeren.

DSC_0013

DSC_0010 copy

Anita tar også med seg de grønne og oransje trendene med seg videre. De hadde også en del fargerike mønstre over hvit bakgrunn. En annen trend det blir mer av i år, som nordmenn kanskje har vært litt skeptisk til før. Vi får se nå da, om vi tør å prøve det læll. Det gjør jeg!

Anita har i vår en forferdelig søt amme-BH i kolleksjonen sin. Personlig er jeg egentlig ikke så glad i «søtt», men denne er til å bli verpesjuk av. Nesten i alle fall.

IMG_5691 copy

Så med det vil jeg takke for en vakker, hvit og skikkelig vinter, men nå jeg er klar for å ta i bruk den nye bikinien og strandkjolen min.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s