DAMER BURDE VÆRE SOME EN GOD BH – STØTTENDE + Freya Sport

Denne kvinnedagen deler jeg litt girl power. En episode som beviste for meg at vi alltid beundrer andre, men glemmer å beundre oss selv. Det er ikke så mye vi trenger å gjøre for å bli flinkere til å støtte hverandre – som en god sports-BH. Sånn som Epic fra Freya Sport.

En dag jeg trente for meg selv på treningssenteret brukte jeg elipsemaskina. Den der du padler med beina stående mens du drar to spaker fram og tilbake med armene. De gangene jeg bruker den kjører jeg som regel intervaller. Etter 20 min med den ser det ut som at jeg har stått i dusjen med klærne på. (Jeg pleide å synes det var flaut å svette foran folk. Det har jeg lagt fra meg nå. haha)

Fra elipsemaskina er det god utsikt til styrkeområdet med løsvekter. På denne dagen som jeg forteller om nå, en gang i fjor, var det ei ung dame i dette området. Fra elipsemaskina så jeg på henne og tenkte at jeg skulle ønske jeg også var så sterk. Markløft og knebøy med tunge vekter. Hu er så flink. Så dedikert. Så fokusert.

Jeg så på henne med beundring. Ikke sjalusi, heldigvis. Selv om jeg i øyeblikket ikke følte meg så sterk og sprek der t-skjorta mi sakte, men sikkert begynte å bli en nyanse mørkere.

Jeg kjempa meg gjennom de endeløse 20 minuttene med tunge intervaller. Da jeg endelig var ferdig gikk jeg en tur i garderoben for å gjøre meg klar til kickboksingtimen jeg skulle på.

«Fy søren som du kjører på!» hørte jeg ved siden av meg. Det var dama fra vektene. «Jeg så deg på den maskina i sta. Du bare ga på. Jeg burde gjort litt mer sånn jeg også. Jeg har ikke så god kondis.»

Jeg glemte helt å svare med komplimenter tilbake, for jeg var så satt ut over at noen hadde observert min trening og tenkt at jeg hadde gjort en god jobb. (Psst! Du er utrolig flink).

Samtidig som jeg hadde stått og beundret denne dama, så hadde hu gjort det samme med meg. Mens jeg sto og ønsket at jeg var flinkere, så tenkte hun at jeg allerede var flink.

Det er alt for lett å sammenlikne seg med andre og tenke at man skulle vært annerledes på en eller annen måte. Sannheten er at alle andre også tenker sånn, og at ingen av oss faktisk hadde behøvd å gjøre det. Vi kan heller være litt som hu fra treningssenteret, og tenke høyt når vi tenker noe hyggelig. Gi hverandre komplimenter. Å høre fra noen jeg selv beundret, at jeg gjorde en god jobb, ga meg en vanvittig selvtillits-boost. Det er den type girl power vi trenger mer av.

Freya Sport

Når jeg trener elsker jeg å bruke Epic sports-BHene fra Freya. Avbildet er: Epic Sports Bra & Sprint shorts fra Freya i fargen atomic navy og Epic Sports bra i fargen Carbon.

Epic er en sports-bh med spiler og myk vattering i coolmax-materiale, så man føler seg tørr. Den er utrolig (uttalt med mange fler u-er) stødig og behagelig. Den er brei rundt ryggen, noe som gjør at den hoder seg og puppene godt på plass. Den har også J-krok på stroppene, slik at du kan velge om du vil ha stroppene rette, eller i krysser i ryggen. Denne BHen er utviklet til å garantere minimal brystbevegelighet, og nippelforflyttelsen etter en økt er ikke langt unna null.

Matchende underdel er også staselig, om man vil føle seg litt gjennomført. Shortsen er høy på livet, noe jeg er avhengig av. Den sitter veldig godt på og selv om den ikke er veldig lang, så er den i det minste lang nok til at jeg føler at rompa kommer til å holde seg på innsida av shortsen – noe den ikke alltid gjør i disse «treningsshortene» for damer man får på sportsbutikk – eller badetruser da, som de likner mer på.

En annen ting jeg liker med Freya er at de har tatt en ny vinkling innen markedsføring og merkevareutvikling. De fokuserer på vennskap og «girl power». Instagrammen deres er full av venninner i under-/bade-/sportstøy, inspirasjonssitater om vennskap og fotografier av sosiale settinger. Det er kjempekoselig og jeg anbefaler alle å sjekke ut @freyalingere.

Ha en fortreffelig kvinnedag. Husk å støtt hverandre, vær snille mot hverandre og hei på hverandre. Og selvfølgelig – deg selv.

Reklamer

2 kommentarer om “DAMER BURDE VÆRE SOME EN GOD BH – STØTTENDE + Freya Sport

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s