VURDERING AV POUR MOI?-KORSETT

Et lekkert korsett og truse-sett har tatt turen over Nordsjøen for å få min vurdering. Så her kommer det, med et par forslag på hvordan du kan kombinere korsett i hverdagsgarderoben. 

Dette innlegget er sponset.

It feels natural to me to write this post in English, considering the lingerie shown in this post is sponsored by UK Lingerie.
Thanks, guys!

Det føles naturlig for meg å skrive dette innlegget på engelsk, i tanke på at undertøyet i denne posten er sponset av UK Lingerie. Takk, folkens!

 

It might be surprising, that as a lingerie fanatic, I didn’t have any corsets prior to receiving this set by UK Lingerie. When I got the chance to get one, I sure was going to take it.

Det er kanskje overaskende at jeg som undertøysfanatiker ikke har hatt noe korsett før jeg fikk dette av UK Lingerie. Da jeg fikk muligheten til å få et måtte jeg selvfølgelig takke ja til det.

 

I love lace and I love black and red, so this corset and short set from the British brand Pour Moi? was obviously pleasing to my eye.

Jeg liker blonder og jeg liker svart og rødt, så dette korsett og hipster-settet fra det britiske merket Pour Moi? var åpenbart et jeg syntes var fint å se på.

DSC_0028 copy

This corset seems to be more for show than to «suck it in». In contrast to the solid black with red lace in the front, the back is elastic, black mesh. It’s very stretchy and easy to put on.

Dette korsettet er nok laget for å se fint ut og ikke for å stramme inn noe. I kontrast med det tette, svarte stoffet med rød blonde på framsiden, er baksiden av elastisk, tynn netting. Det er veldig fleksibelt og lett å ta på.

 

I would say it’s very true to size, which is important if you order online. The pants are seamless lace on the back, witch is a big plus for me. I have a smaller waist and a larger bottom, which often makes it hard to find bottoms that fit well over the bum and waist. This does not leave me with a quadra-butt. If anything it’s almost a little loose.

Jeg vil si at det er ganske sann størrelse på settet. Noe som er viktig hvis man først skal handle på nett – noe jeg vanligvis prøver å unngå. Trusene har sømløs blonde på baksiden, noe som er et pluss for meg. Jeg har en mindre midje og en større rompe, så å finne truser som sitter godt både i livet og over baken er ikke alltid like lett. Denne trusa gir meg heldigvis ikke fire rompeballer. Den er heller litt løs. 

DSC_0080

What I don’t like about these pants is the seam down the front which is… let me say, a bit awkwardly placed. I did not take a close up picture of this. Let me just leave it at: don’t pull your pants on too high.

Noe jeg ikke liker med disse trusene er sømmen som rett ned på midten av framsiden. Noe som er… la meg si, litt ubehagelig. Jeg tok ikke et nærbilde av dette for å si det sånn. La meg bare legge igjen rådet om å ikke dra disse trusene for høyt opp.

 

Another thing that stood out as a negative with this set is that the wires in the corset sometimes bend and make this weird bump. (Shown in the picture below). I don’t know if it’s because I got a short torso, or if this is just something that happens with this product. It is a cheaper brand after all.

En ting til som sto ut som en negativ med dette settet var at spilene i korsettet noen ganger bøyer seg og lager dumper i fasongen. (Vist på bildet nedenfor) Jeg veit ikke om dette skjer fordi jeg er kort, eller om det bare er produktet som er slik. Det er tross alt et billigere merke.

 

The straps are also very long. I had to make them as tight as they go, and I still wish I could make them a bit shorter.

Stroppene er også ganske lange. Jeg måtte stramme de helt opp, og jeg skulle fortsatt ønske at jeg kunne gjøre de enda litt kortere.

DSC_0096

What I like about corsets is that they can be sexy «at home» pieces of clothing, but you can also experiment with different ways of adding them to your day to day wardrobe. In the pictures below I’m wearing the Pour Moi? with a pair of high waist jeans and a «leather» jacket, and with a bright red spring coat.

Det jeg liker med korsett er at de kan være sexy antrekk for hjemmebruk, men man kan også eksperimentere med måter å bruke de med hverdagsantrekk. I bildene nedenfor bruker jeg Pour Moi? med high waist jeans og en fuske-skinnjakke, og med en knallrød vårkåpe. 

 

Over all I think this looks really cool, even though it has some flaws. I’ll definitely look for more ways to add it to my summer wardrobe.

Dette settet ser veldig kult ut, selv om det har noen mangler kvalitetsmessig. Jeg kommer garantert til å se etter flere måter å kombinere settet til sommergarderoben min.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s