ANGELINA I SOMMERFARGEN DUSTY ROSE – FANTASIE

Vi har allerede snakket om blomsterdesign i sommer, så hvorfor ikke fortsette? Her er Angelina fra Fantasie i sommerens sesongfarge Dusty Rose.

Inneholder undertøy jeg har fått av firma (men ikke for å annonsere.)

Nesten i siste liten før høsten møter oss. Altså… mote-høsten, som starter midt på sommeren. Uansett. Dere som har vært på bloggen tidligere har kanskje sett denne undertøysserien før i lys hudfarge med svarte detaljer. For sommeren er serien Angelina i fargen Smokey Rose. Tinngrå undertone med vakre, duserosa blomsterdetaljer. Virkelig et romatisk undertøysett.

IMG_0661

Her har jeg på meg Angelina i vertikal-søm og stringtruse. Definitivt to favoritter hos meg. BHen finnes også i fasongen sidestøtte og i underdel kan du også få tai.

IMG_0659

Broderiene er detaljerte og unike. Da jeg først så sesongens farge i denne serien likte jeg den ikke så godt personlig, da jeg ikke er så glad i duse farger og nyanser. Selv om jeg vet at veldig mange andre har falt for denne fargekombinasjonen når vi har hatt noe lignende i butikken jeg jobber i.

Etter en stund har jeg virkelig vent meg til fargene, og dette undertøyet har blitt det jeg definitivt har brukt mest i sommer.

Stringen i denne serien er brei og god. Lager ingen harde linjer i huden, bare pynter den med fantastiske broderier. Taitrusa har de vakre detaljene på framsiden, og sømløst glatt stoff bak. BHen i vertikalsøm gir et rundt og fint løft med god støtte nedenfra. Sidestøtten bringer bysten framover og gir full støtte hele veien, så man føler at bysten holdes godt på plass.

IMG_0654

Lar du deg forføre av Angelina?

 

 

 

IMG_0662he he he

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s