FRENCH KISS BODY – PRIMADONNA (MIN FØRSTE BODY)

At jeg har kalt meg selv undertøysfantaiker uten å eie et av de mest klassiske undertøysplaggene som finnes, en body, er faktisk en skam. Jeg beklager og ber om tilgivelse i bytte mot en rekke fotografier av det vakreste plagget jeg noen gang har eid.   

Altså, kan vi bare ta et øyeblikks stillhet for å beundre hvor fyttikatta så fine disse blondene er? Trådene brukt i denne bodyen i serien French Kiss fra PrimaDonna er til å stupe av. Flere av seriene fra PrimaDonna denne sesongen er faktisk til å stupe av. Det er egentlig bare å legge seg ned på gulvet med en gang.

IMG_0602

Blondene stråler. Fargene skinner i synet når de beveger seg. JEG TULLER IKKE, JEG MÅ ROPE MED TASTATURET, FOR JEG SYNES DEN ER SÅ FIN. *og pust*.

IMG_0615

Som jeg har nevnt før liker jeg å tro at jeg ikke er så voldsomt materialistisk, men plagg som dette her ødelegger for meg sånn sett.

Jeg har lenge ønsket meg en fin body. Det føles liksom litt feil å være selvdefinert undertøysfanatiker uten å ha et av de mest klassiske undertøysplaggene i garderoben sin.

Det jeg kanskje har vært mest usikker på er hvilken størrelse jeg må ha, og om den kommer til å sitte fint både oppe og nede. Jeg er jo på ingen måte i matchende størrelse i BH, truse og kropp.

Da jeg så bilder av denne bodyen så var den grublinga over. Det var tid for handling (i dobbel betydning). Jeg tok med en haug av truser og BHer fra PrimaDonna i forskjellige størrelser inn på prøverommet. Her skulle vi virkelig finne ut hvilken gjennomsnittsstørrelse jeg måtte ha for at denne bodyen skulle passe til «bodyen» min. Forskning på høyt nivå før jeg bestilte den inn til meg gjennom butikken altså.

IMG_0613

I PrimaDonna bruker jeg BH-størrelse 65 E og F. I truse har jeg 38 og 40. I klær (overdeler) bruker jeg mest 36 og 38.

65 tilsvarer klesstørrelse 34. Det er ikke en del av kroppen min, bortsett fra ryggbåndet som tilsvarer denne størrelsen. Hadde jeg da kjøpt en body i 65, ville jeg nok ikke klart å tre den over hue en gang.

Hadde jeg fulgt trusestørrelse 40 ville nok kroppen på bodyen blitt romslig. Selv om det ikke er et hold-in produkt, skal den jo sitte litt fast. Den er tross alt finest hvis den ikke rynker seg for mye. 40 tilsvarer i tillegg BH-omkrets 80. Selv om jeg må finne meg i å gå opp fra den vanlige BH-omkretsen min er nok 15 cm for mye.

Jeg endte til slutt med å satse på 75D. Dette tilsvarer den samme koppstørrelsen som 65F. Foe når man går opp i omkrets må man kompensere med å gå ned en koppstørrelse, for at koppen ikke også skal bli større.

75 tilsvarer 38 i klesstørrelse, som er en størrelse jeg til vanlig bruker i klær og som jeg vet kan passe i truse fra dette merket.

Etter et par uker med spent venting dukket herligheten opp i butikken. Jeg tok den med hjem for å finne ut om den iherdige innsatsen på forskings(les: prøve)rommet hadde gitt positive resultater. Og det er vel ingen tvil om at forskningen var en suksess?

IMG_0609

Den sitter fint over alt og er så behagelig. Den er for fast til at jeg får den over rumpa, så jeg må tre den over hue, men når den er på, oh boy, da er den på. Den kunne ikke vært større, for hvis jeg ikke huffser den på riktig, så rynker den seg litt nederst på ryggen. Men så er ikke jeg lange stakan heller da…

Jeg er superfornøyd og kommer til å bruke den masse, masse, masse.

Hvis noen vet om en butikk som selger trøyer/t-skjorter/gensere i gjennomsiktig stoff, si ifra! Jeg ønsker meg flere klesplagg som viser fram undertøyet jeg har på meg, men som allikevel gjør at jeg er litt mer påkledd enn det jeg hadde vært hvis jeg f.eks. bare hadde tredd et høyt skjørt over denne bodyen. 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s