Bli kjent med meg

Så hyggelig at du har tatt turen innom for å titte i undertøysskuffen min, for her er det nemlig mye fint som er verdt å vise fram. Jeg kan virkelig ikke understreke nok hvor viktig det er å ha undertøy som passer godt og som man virkelig føler seg vel i. Heldigvis for meg har jeg sluppet å vokse opp med vonde skuldre, gnagsår under armene og svette pupper. Dette er fordi min mor har eid en undertøysbutikk siden jeg var seks, og jeg har rett og slett vokst opp med å forstå hvilken forskjell skikkelig undertøy utgjør. Jeg synes jo også at fint undertøy er verdt å vise fram. Jeg har hørt mange si at de ikke gidder å kjøpe noe ekstra fint, for det er ingen andre som ser det uansett. Så hvorfor ikke vise det fram da? Jeg synes det er så kult å vise fram noen tøffe stropper eller lekre blonder med ei tynn eller utringa bluse. Også føler man seg jo litt rettere i ryggen når man vet at man har noe fint på under.

Nå er det vel på tide å introdusere meg selv. Jeg er Helene Marie, men blant mange kjent som Hellma. Jeg er utdannet journalist og jobber (blant annet) deltid i undertøysbutikken Aller Innerst, som journalist i lokalavisa og som markedsfører i et utdanningsfirma. Jeg har startet denne bloggen fordi jeg synes det er alt for mange som trenger å lære å se på seg selv og kroppen sin med mer kjærlighet og respekt. Ikke en dag i butikken går forbi uten å høre minst én kunde kommentere på hva som skulle vært mindre, større, fastere og finere. Når det som faktisk betyr noe, er at man går ut av prøverommet med noe som passer til de formene kroppen har, og som man selvfølgelig også synes er fint.

Ikke helt naken vil jeg vil dele tips, erfaringer og inspirasjon, så du lærer noe nytt, får en a-ha-opplevelse eller to, og som kanskje gir deg et ønske om å prøve ut noe nytt, og eksperimentere med farger og fasonger i undertøysskuffen din.

Ansvarsfraskrivelse.

Dette er den personlig blogg som skrives og drives av meg (Helene Marie). Bloggen har et mål om å informere og inspirere undertøysskuffer og selvbilder. Alt som er skrevet er mine egne tanker, meninger og erfaringer, med mindre noe annet er tydelig merket. Jeg har jobbet i undertøysbutikk i flere år, og baserer derfor råd jeg gir på både personlige erfaringer, og erfaringer jeg har med å tilpasse undertøy til kropper i forskjellige former, størrelser og aldere. Alikevel står jeg ikke ansvarlig om noen av mine råd eller anbefalinger gjennom bloggen ikke tilfredsstiller dine behov. Jeg vil alltid anbefale å oppsøke veiledning i spesialforretninger, for å finne riktig størrelse og passform.

Mine egne bilder som finnes på bloggen vil kunne være redigert for å oppnå ønsket visuell fremstilling av bl.a. lys, farger og kontraster. Direkte manipulering av mitt eget og eventuelt andres utseende vil ikke bli utført, da jeg ønsker å kommunisere et positivt selvbilde. Hvis dette av bestemte årsaker allikevel blir utført, skal dette være tydelig markert.

Jeg ønsker folk velkomne til å stille spørsmål og vurderer gjerne også gjesteinnlegg. Ønsker du å stille opp som modell kan jeg hjelpe deg med å finne undertøy som passer i butikken jeg arbeider i.

Ikke helt naken er en uavhengig blogg, men samarbeider mye med undertøysalongen Aller Innerst i Brumunddal, da jeg arbeider i denne butikken.

Reklamer